До мене приходила місцева пліткарка і сказала, що чоловік мені зрад жує.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

За стіл до Ліди безцеремонно підсіла знайома. Дівчина здивовано глянула на Аллу. – Бачила я вчора твого, до ювелірної крамниці заходив. А я й за ним. Близько, звичайно, підходити не стала, але чітко бачила коробочку. -Вибач, але ти помилилася, – натягнуто посміхнулася вона. Ліда встала з-за столу і поспішила вийти з маленького кафе.

Вона приходила до цього кафе лише тоді, коли було мало людей. Їй дуже хотілося хоч десять хвилин провести в тиші. Але цього разу не вийшло. Місцева пліткарка, готова вхопитися за незначну дрібницю і роздмухати її до величезних масштабів. Вона казала всім, що чоловік Ліди їй зрад жує. Збоку вона здавалася спокійною. Вона знала, що чоловік її любить. У них росте чудовий син. Через ці постійні плітки, у Ліди виникли сумніви. Адже якщо кажуть, то щось є. Це за сторонніх вона могла так впевнено говорити, що все в них у родині добре, але собі брехати навіщо?

Advertisements        

Максим справді прийшов учора ближче до восьмої вечора, виправдовуючись, що мав багато роботи. Ліда вийшла з ліфта, підійшла до квартири та відчинила двері своїм ключем. Вона роззулася і швидkо побіrла до кімнати. Там нікого не було. Раптом на журнальному столику вона побачила якийсь великий конверт. Ліда застигла на місці. Вона, хвилю ючись, відчинила конверт. У листі було написано, що чоловік поїхав до своєї kоханки. Ліда не вірила своїм очам. Виявилося, що всі ці плітки були правдою. Після цього вона більше ніколи не бачила свого чоловіка.

Advertisements