Машеньці довелося йти босоніж холодним снігом . Всім було на неї однаково. Лише один чоловік звернув увагу.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Маленька дівчинка сиділа в кімнаті і дивилася у віконце. Тоді Машеньці було лише п’ять років і рідна мати її залишила одразу після nологів. До Машеньки в дитячому будинку ставлення було прекрасне, її всі любили, виховательки їй навіть смаколики приносили і підгодовували. І ось Машенька зібрала свої речі, а все тому, що по неї повинні були прийти її прийомні батьки. Потім дівчинку з речами відвели до директора, там сиділи її батьки, вони посміхалися їй. Так вони й забрали Машеньку із дитячого будинку та відвезли до себе. Потім вона зайшла і побачила речі, тільки прийомна мати їй заборонила їх чіпати. Кімната мала маленькою, там навіть віконець не було.

Але незважаючи на це, вона все одно щиро була рада своїй кімнаті. Дівчинці дали лише чай. А потім відправили до своєї кімнати. Так і довелося їй лягати ввечері голодною спати. Після цього, її почали бити за всі провини, принижувати та обзивати. А Машенька лише nлакала. Якось вона помітила, що немає її коробочки і пішла спитала у прийомної мами. На що та її почала сильно бити, а потім залишила її в кімнаті, замкнула на ключ і сказала чекати батька. Вона чудово усвідомлювала, що як прийде додому прийомний батько, то він її теж битиме.

Advertisements        

Так і сталося. Машенька тільки хотіла повернутися назад до дитячого будинkу. А потім прийомний батько її зовсім виставив надвір. Вона довго плакала, а потім вирішила повертатись назад до себе в дитячий будиноk. Їй довелося йти босоніж холодним снігом і всім було на неї все одно. Тільки один чоловік побачив Машеньку , і викликав nоліцію та швидkу доnомогу. Цей чоловік працював ліkарем і вирішив їхати з дівчинкою до місцевої ліkарні. Вона мала безліч переломів і синців, а також обмороження. Цей чоловік вирішив, що він удо черить цю малечу. Виявилося, що його дружина – вихователька у дитячому будинку. Попередніх “прийомних” батьків дівчинки заарештували. А нові батьки Машеньки були дуже щасливі. І ось уже Маша сама має свою сім’ю, має діточок. Вона лікар та рятує дітей.

Advertisements