Дружина попросила мене вивісити білизну після прання, і там же я знайшов якусь футболку, що була не моєю, але до болю знайомою. А потім я згадав і зірвався з ланцюга.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя дружина Іра вже довгий час не робить нічого вдома. Вічно в неї якісь справи, важливіші за ці. Я навіть почав їсти у ресторані, бо заздалегідь знав, що вечерю вона точно не готувала. Все те саме було і з пранням. Вона пральну машину навіть вмикати не хотіла. А я не вмів. А до мами йти з пранням було со ромно. Я не раз намагався з нею поговорити на цю тему, адже так не могло тривати. Але вона завжди обіцяла, що скоро все зміниться, треба трохи зачекати.

А нещодавно мені потрібна була моя футбольна форма, адже скоро ми з іншими відділами мали пройти змагання. Спочатку я хотів замовити нову, але вони б не встигли зробити на замовлення так швидко. Тому я попросив дружину, щоб вона випрала футболку і випрасувала. Вона погодилася лише з умовою, що вивішувати білизну маю я. Ну, я й погодився. Я вішав білизну, як раптом помітив якусь футболку із Сімпсонами. Вона, звичайно, була не моя, а синові була б завелика.

Advertisements        

А коли я запитала, що це за футболка, вона сказала, що не має уявлення про це. Я nродовжував займатися своїми справами, але ця футболка не виходила з голови. Я ж десь її вже бачив. Я покопався у телефоні і знайшов фотографію чоловіка найкращої подруги моєї дружини у цій же футболці. Ось тут мені стало зрозуміло. Але як же можна сприйняти всерйоз цього «шута», який у свої сорок років дивиться мультфільми і носить футболку Сімпсонів. А дружина була про нього іншої думки. Вона мені повідомила, що це була хвилинна пристрасть і в цьому немає нічого серйозного. А я був лютий. Я відразу зібрав речі і пішов від дружини. Такого ставлення до себе я не зазнаю. Як вона могла зрадити мені з цим дурнем, який двох слів нормально не може зв’язати?

Advertisements