Анна була вже на 9-му місяці ваrітності і їй дуже захотілося ананаса, але магазин був далеко від будинку, і вирішила попросити про це чоловіка.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Анна була ваrітна вже майже дев’ять місяців. Вона стояла перед магазином, дивилася на ананас, але не могла його куnити. Магазин було закрито. А їй так хотілося з’їсти цей ананас. Цілодобовий супермаркет був далеко, їхати було довго, а чоловік був на нічній зміні. Але так як дитина, яка знаходиться в її животі, хотіла поїсти ананас, вона зателефонувала чоловікові і попросила куnити ананас і привезти додому, бо до ранку вона не дотерпить. А що робити чоловікові? Він, звичайно, куnить, куди подінеться?

Адже дружина щодня щось просила в нього, але не для себе, для дитини. Ці дев’ять місяців здавались йому вічністю . Добре, що колеги теж мали дружин, які вже проходили ваrітність, і вони з розумінням ставилися до затримок Віталія. То вона попросить виноград, то рибу. Навіть одного разу попросила бензин, щоб понюхати. Адже дитина хоче. А чоловік поїхав на заправку та привіз. Адже його дружина попросила. Коли він привіз додому ананас, дружина вже спала. Будити її не став, поставив поряд і пішов на роботу. Начальнику обіцяв відпрацювати весь цей час, що був відсутній. Але коли, і сам не знав. Сподівався, що дружина сьогодні більше не подзвонить і нічого не попросить.

Advertisements        

Вранці вона підвелася, побачила ананас, але не захотіла їсти. Їй уже розхотілося. Вирішила сховати, щоб чоловік не побачив і не образився. А тепер вона хотіла мідій. Встала, одяглась і пішла за ними. А чоловік незабаром мав повернутися. От і зустрінуться дорогою. Чоловік повертався додому, а перед будинком побачив тендітну жінку з величезним животом. То була Анна. Вона сіла перед будинком. Чоловік підійшов і виявилося, що в неї почалися перейми. Він швидко взяв її за руку і посадив у машину. Вони поїхали до nологового будинkу, і Анна наро дила хлопчика. Він був найщасливішим у світі. А всі ці дзвінки ночами припиняться, вона більше не проситиме принести їй щось таке, що просить дитина, а вона не може без цього заснути. Почався новий етап у їхньому житті…

Advertisements