Під час останнього обходу провідниця у порожньому вагоні виявила велику картату сумку, а коли звідти почула див ний шум, то вирішила поглянути, що всередині. Від одного погляду вона ахнула і схопилася за серце.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Під час останнього обходу провідниця у порожньому вагоні виявила велику картату сумку. Спочатку вона хотіла пройти повз, думаючи, що певно хтось із пасажирів спеціально її там залишив. Але потім із сумки пролунав протяжний крик. Жінка завмерла на місці від подиву. Без сумніву кричало немовля. Вона одразу підбіrла до пакета та розгорнула його.

Там, загорнуте в пелюшку, лежало маля і відчайдушно хапало ручками повітря. У жінки защеміло серце від такого видовища. Людмила не розуміла, як міг хтось кинути малюка ось так. Так, сумнівів у тому, що дитину покинули, не було. Провідниця одразу повідомила nоліцію. На наступній зупинці поїзд зупинився, приїхала поліція і намагалася з’ясувати обставини.

Advertisements        

Один із пасажирів упізнав сумку, він розповів, що доnоміг молодій жінці її донести. Він не знав, що там. Коли чоловік виконав прохання, просто пішов, а що діялося далі він не знає. За його описом, ніхто з інших пасажирів жінку впізнати не міг, тому nоліції довелося попрацювати, щоб знайти горе-матінку. Малюка тим часом відправили до будинку малюка. Мати виявилася 17-річна дівчина, якій дитина була не потрібна. Але маленькій людині пощастило, адже історія потрапила до газет, про неї дізналося багато людей, і одна чудова сім’я виявила бажання всиновити його.

Advertisements