Юля дороrою до магазину побачила свою подругу дитинства. Вона запрошувала Юлю до села. На вихідних вона із чоловіком поїхали у гості. Коли Юля увійшла всередину, забула всі слова

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Юля залишилася вдома сама. Свекруха забрала сина у вихідні, чоловік ще був на роботі. Але йому якраз прийшла зарnлата на картку, тож Юля вирішила піти в магазин і куnити продуктів. Поки вона ходила магазином, то побачила жінку в сільському одязі. Спочатку посміялася про себе, а коли жінка повернулася, то Юля дізналася у ній свою подругу дитинства Аню. Вони міцно обнялися, дуже давно не бачились. Юля одразу стала запрошувати подругу до себе у гості. Аня була проїздом, щось чоловікові треба було куnити в місті, вона з ним приїхала.

А Юля хотіла показати своїй сільській подрузі, як вона чудово влаштувалася у місті. Вони прийшли до Юлі додому, вона мала трикімнатну квартиру. Пройшлися по будинку, Юля хвалилася новим ремонтом. Потім вийшли на балкон, де відкривався гарний краєвид на місто. Повернувшись на кухню, Юля стала накривати на стіл, даючи час Ані надивитись на гарні меблі та закордонний холодильник. Аня почала розповідати про своє життя. заміж вийшла за їхнього сусіда. -Це що все дитинство низенький ходив? Ань, ти ж вища за нього на півголови.

Advertisements        

-Це раніше він таким був, а після армії високим став. Чоловік зараз на фермі працює, маю 4 дітей. -4 дитини? Це ти що ніколи не відпочиваєш? А чоловік на фермі… шкода, звичайно, я ж тобі по молодості казала, що треба до міста переїжджати. -Та ні. У мене гарне життя, я не скаржусь. Запрошую тебе на вихідні до нас у село. Юля погодилася. На вихідні приїхали вони із чоловіком до Ганни. Виявилося, що вона мала не маленький будиночок у селі, а справжній котедж. На території великий басейн, вдома така краса, жодна міська квартира у порівняння не піде. Сама себе Юля посварила за те, що спочатку вирішила посміятися з подруги. Вона у селі живе краще, ніж Юля у місті.

Advertisements