Якось я покликала в гості подругу, вона залишилася на ніч. Коли прокинулася, почула голоси на кухні, то був мій чоловік і Юля.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Чоловік Оксани різко змінився. Він змінив зачіску, купив собі куnу нових сорочок, модні піджаки та дорогі туфлі. Оксана не розуміла, чому він так витра чає гроші, адже вони домовилися, що копитимуть на перший внесок із іnотеки. Вечорами чоловік часто затримувався на роботі. Він від нього завжди дуже смачно пахло парфумом. Він більше не гуляв з Оксаною їхніми улюбленими місцями, не вів довгих розмов. На всі запитання він відповідав, що просто втомлюється на роботі. Оксана запросила до себе додому подругу Юлю. Розповіла про те, що підозрює чоловіка в зра ді. Юля порадила теж змінити свій імідж, щоб відповідати чоловікові.

Оксана хотіла взяти гроші з їхнього загального вкладу в іnотеку, як виявила, що грошей немає, їх забрав чоловік. Оксана вже зібралася йти до нього на роботу та влаштовувати розбірки, але Юля її зупинила, дала заспокійливе, щоб Оксана заснула. Коли вона прокинулася, то почула голоси на кухні, це був її чоловік та Юля. Оксана тихо підійшла до дверей і не могла повірити своїм вухам: -То ти ще й гроші у дружини забрав? – казала Юля. -Ну, звичайно, все за ради нас. Скоро я їй все розповім, роз лучуся і ти станеш моєю дружиною, – відповів чоловік Оксани і міцно обійняв Юлю. Оксана хотіла вибігти на кухню і висловити все, що було на душі. Але в неї просто не залишилося моральних сил, вона тихо nлакала. Після роз лучення Оксана повернулася до своєї матері. А мамі завжди не подобався її чоловік, здавався сли зьким типом.

Advertisements        

Натомість мама Оксани вказала їй на Дмитра. Він був її сусідом, чоловік роз лучений, пристойний. Відправила мати Оксану до Діми за сіллю. Коли вродливий чоловік відчинив двері, то Оксана аж розгубилася, тільки й змогла сказати: -Ой, а мені … мені солі. Ми з мамою пиріжки печемо, якщо що, приходьте. -Добре спасибі. Обов’язково прийду, – сказав Дмитро і посміхнувся. Увечері він все ж таки прийшов. Мама вигадала, що сильно втомилася і пішла до кімнати. А Оксана із Дмитром залишилися на кухні. Так і зав’язалася в них розмова. Потім Дмитро почав запрошувати Оксану на побачення. Вона почувала себе, як школярка, все було так хвилю юче. Мама не помилилася: Дмитро виявився дуже порядним чоловіком і зробив Оксані пропозицію.

Advertisements