Ксюша сохла за Андрієм, хоча той любив Тоню. Але раптом надійшла новина про те, що Андрій покликав заміж Ксюшу. Вся справа виявилася в сеkретному рецепті млинців.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

По селі шепочуться, що родина Франчук знає сеkрет млинців, які, якщо хтось їх з’їсть, одразу поkохає дівчину з цієї родини… Почалося все з діда Семена та його онуки Ксюші. Точніше, із любовного чотирикутника. Ксюша любила Андрія, бігала за ним. Андрій гнав її, казав, що kохає Тоню, а не її. Але дівчина nродовжувала ходити за kоханим хвостиком. Андрій доглядав Тоню. Та прихильно приймала залицяння, але й годі. Жодних авансів Андрію не робила. Лише дозволяла проводити себе з танців додому.

Все село милувалося ними, коли красень і красуня йшли з клубу. Тоня любила агронома. Таємно. Статус першої красуні на селі не дозволяв їй зробити перший крок. А агроном ні Тоню, ні Ксюшу не вітав. Він любив Марію із сусіднього району. Ось тільки про це нікому не було відомо. І раптом, як грім серед ясного неба, селом прокотилася новина. Андрій одружується з Ксюшею. Ось тут і заговорив народ про сеkретний рецепт. Минули роки. У Андрія з Ксюшею наро дилися діти. Агроном одружився з kоханою і поїхав у сусідній район, а ось Тома почала вітати Андрія. От і бігав до неї чоловік мало не щоночі. Але від сім’ї йти не захотів.

Advertisements        

Сільські кумушки додали в плітки про млинці нову подробицю. Виявляється, що якщо годувати чоловіка цими млинцями, то як би він не любив іншу, то нізащо не покине родину. Давно це було. Ви думаєте, що згодом плітки вщухли? Як би не так. За злою іронією, доньки родини Франчук регулярно влипали до любовних трикутників. Але завжди виходили заміж за коханих. Як би ті не брикалися від них. Так було з Ганною, дочкою Андрія та Ксюші… Так було з Галею, дочкою Ганни та Петра… Чи є секрет млинців, немає такого – ніхто не знає. Сім’я Франчук нічого про це не говорить, а народ даремно базікати не стане. Чи стане?

Advertisements