Мати залишила сину лист, який він знайшов після її відходу. Коли він його прочитав, застиг на місці

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олена повернулася додому з роботи, як завжди, зла. Вже з порога почала кричати на дочок, і ті пішли до своєї кімнати. За годину повернувся батько, і всі три дочки прийшли зустрічати його. Вони його дуже любили, він був добрим, лагідним, уважним, а не вічно злим, як їхня мама. Олена постійно віддавала всю себе роботі, а виховання дочок залишила на Сергія. І вдома вона також майже нічого не робила. Сергій іноді сам готував, іноді куnував готову їжу. Мама в нього жила на селі, але кілька днів тому nомерла.

Він сам поїхав на поминки, бо дружина не захотіла з ним їхати. Вона ніколи не відвідувала свекруху, бо та жила в селі, а Олена вважала, що не має нічого спільного з сільськими людьми. Сергій завжди з доньками їздив відвідати матір, але без дружини. Він давно з цим упокорився. Мати залишила йому листа, який він знайшов після її смер ті. «Синку, я хочу, щоб ти покохав свою другу дружину і був із нею щасливий. Олена зла, ніколи нас не любила і не відвідувала. А ти в мене добрий. Нехай твоя друга дружина буде такою самою».

Advertisements        

Це змусило чоловіка замислитися над своїм життям. Дорогою до міста в його таксі попросилася жінка, так як була черга. Він не відмовив і помітив, що жінка дуже вродлива. Вона вийшла на своїй зупинці, а Сергій не встиг познайомитися і взяти у не телефон. Минув рік. Він побачив афішу в місті і впізнав ту саму жінку. Він одразу ж купив квиток, там познайомився з цією жінкою, запросив її на побачення. Та погодилася, і в них розпочався роман. Сергій покинув свою дружину, одружився з Катею, і в них наро дилася дочка. Зрештою чоловік був щасливий. Доньки його давно виросли, вийшли заміж і батька зрозуміли та прийняли його вибір. Катя дуже любила свого чоловіка, душі в ньому не мала, він став її концертним директором, щоб вони частіше могла проводити разом час.

Advertisements