Я зв’язалася з одруженим чоловіком. Ми дуже любили одне одного, але він був проти заводити дитину. Говорив , що це гріх. Але потім так вийшло, що я заваrітніла.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мені було 26 років , коли я познайомився з ним . І шалено закохалася в нього . Це було кохання з першого погляду . Найжахливіше те , що після того , як я закохалася , дізналася , що він одружений.Я розуміла , що це неправильно , що потрібно бігти від його , але нічого вже не могла із собою поробити , тому що шалено любила . Він теж говорив , що любить мене , що збирається розлу читися і ми обов’язково одружимося . Ми цілими днями переписувалися , зустрічалися кожен вечір . Вперше я відчула , що значить бути коханою.

Коли я затіяла розмова про дитину , він сказав , що позашлюбна дитина — це гріх . Але вийшло так , що я заваrітніла і сказала , що не буду позбавлятися від дитини і буду народ жувати . Про розлу чення він вже мовчав . Про це більше не йшла мова .У нього виникли фінансові проблеми . Він наполягав , щоб я пішла , позбулася від дитини , але я цього не зробила . Щоб покарати мене , він довгий час не виходив на зв’язок . Я теж не наполягала.

Advertisements        

Мені скоро потрібно народжувати дитину, а він тепер шукає зі мною зустрічі . Хоча я дуже сильно кохаю його , але не хочу більше з ним зустрічатися .Я хочу , щоб ця шалена любов пройшла , і я спокійно жила зі своєю дитиною . А на аліменти подавати я все-таки не буду .Дуже пишаюся собою , що залишила свою дитину і вже кохаю його . Подолала усі труднощі і впевнена , що в мене будуть тепер найкращі дні . Адже я більше ніколи не буду одна , мені не загрожує самотнє життя . Тепер зі мною завжди буде мій малюк .А він нехай вирішує свої сімейні проблеми . Я більше його бачити не хочу . Я вирішила заблокувати його номер , щоб він більше не грав із моїми почуттями .

Advertisements