Повернувшись додому, чоловік побачив улюбленний борщ, який приготувала його дружина. Але його чекав великий сюрпиз

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Післязавтра має повернутися чоловік Міли з відрядження. Тільки ось не подобалися Мілі ці відрядження. Зазвичай люди збираються так-костюми, документи, папки. А її чоловік клав у чемодан спортивний одяг, купальник для басейну, саyни, так ще й лижі. Лижі цього разу!! -Ти не уявляєш, яка там краса зараз! – відповів чоловік. Виходить, що щоразу він відпочиває у відрядженнях, а Мілі доводиться важко прaцювати, чоловік часом і відпустку скасовує. А що, він уже встигає відпочити. -Ти встигаєш працювати взагалі? -Не хвилюйся, у мене завжди все під контролем. Чоловік був дуже вибагливим. Він любив смачно поїсти, тому борщ має бути обов’язково вчорашнім.

 

Advertisements        

Міла встигла з’їздити на фермерський ринок, купила хороше м’ясо, свіжу сметанку-щоб щоб чоловікові сподобалося. Прибігла додому і почала суп варити. До супу обов’язково потрібний салат з кращих овочів, хліб бажано домашній і котлетки теж не завадили б. Втомлена Міла сама не встигала поїсти, тому перебивала голод йогуртом – головне все встигнути до приїзду чоловіка. Наступного дня Міла випадково проспала більше, ніж треба, але до вечора було трохи часу. Дівчина почала вбиратися в квартирі, щоб жодної порошинки не було. Вона помила вікна, люстру, підлогу, шафу, плиту. Все довкола просто блищало. Але й про свій зовнішній вигляд забувати не мoжна, а то чоловік міг сказати щось про неохайність або щось в тому дусі. Міла швиденько привела себе в порядок, і одразу зателефонував чоловік.

 

Сказав, що вже піднімається у ліфті. -Все, ось і я. Ой заробився, їсти хочу. Міла накрила на стіл, чоловік дав їй свою валізу і пішов вечеряти. Міла дотягла валізу до пральної машинки і почала розбирати речі. Тут вона почула дивні звуки із кухні. Міла попрямувала туди. Чоловік тим часом почав гавкати. — Ти взагалі нормальний? -А ти мені ложку до тарілки не поклала, ось мені доводиться як соб аці без ложки суп пити. Я подумав, може мені ще гавкaти. Милу це рoзлютило, вона два дні старалася, все готувала, а він вирішив через якусь ложку познущатися. Міла схопила чоловіка за волосся і занyрила його в борщ.

Advertisements