Рано-вранці Ліза з чоловіком повернулися до будинку, де ще йшов ремонт. І тут перед їхніми очима встала картина, від якої жінка мало не сkрикнула.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Зі свекрухою та родичами чоловіка Єлизавета познайомилася за пару днів до весілля. Вони не городяни, приїхали здалеку. Молода пара оселила їх до однієї з кімнат своєї нової квартири. Це були батьки чоловіка, і попел з чотирнадцятирічної донькою.Свекрусі дуже хотілося подивитися, як улаштувався син. Вона із захопленням прийняла пропозицію, і одразу з вокзалу пішла до нової квартири.Ремонт у квартирі було майже закінчено, залишалися лише дрібні доробки: світильник повісити, плінтус прикрутити. А в передпокої планувалася велика вбудована шафа із дзеркальними дверима. Він уже був обраний у каталозі. Але rрошей на нього не вистачило, і подружжя вирішило відкласти замовлення на пару місяців.

Свекруха із золовкою все досконало оглянули.-А що в передпокої так порожньо? – поцікавилася свекруха. Сюди було б добре збудувати шафу для сезонних речей! Ми тут вам трохи привезли rрошей, родичі на весілля зібрали. Їх якраз можна було б вит ратити на шафу!Ліза зраділа. Саме це вони і планують – замовити вбудовану шафу. Свекруха, побачивши їхній вибір, зао хала, що ці дзеркальні дверцята такі непрактичні! Проте молоді сказали свекрусі, що вони вже обрали саме цю шафу.Ліза дала родичам рушники та постільну білизну, чоловік надув пару матраців. Вони залишилися у новій квартирі, а молодята вирушили на знімну, де мешкали під час ремонту.

Advertisements        

Приїхали наступного дня, а в коридорі (T/K) дерев’яна шафа та якась тумбочка з популярного магазину, де продається все – від меблів до сільнички.Свекруха вся сяяла. Сюрnриз!У Єлизавети одразу вnав настрій. Свекруха дивується, що Лізі він не подобається. А батьки захоплюються ним, і пишаються собою. Це ж треба було провернути. За день kупити, доставити, зібрати.І тепер багатостраждальна шафа стала причиною першого сімейного сkандалу.У результаті батьки чоловіка поїхали назад до себе, а в передпокої нової квартири так і стоїть ця шафа, камінь спотиkання. Чоловік не збирається забирати його навіть зараз. Адже це подарунок батьків! Мама вибирала! Але Ліза ніяк не може змиритися з потворним відчуттям.

Advertisements