Після роз лучення за Лізою став доглядати kолишній однокласник, який був заkоханий у неї. Вона розповіла, що не може мати дітей. Такої відповіді вона не очікувала.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

З першим чоловіком Ліза роз лучилася, коли стали відомі результати обстеження. Ліkар сказав, що вона ніколи не зможе мати дітей. Це її дуже засмутило. А чоловік заявив, що він нормальний мужик, якому потрібні спадкоємці, тож їм не по дорозі. Після роз лучення вона повернулася до батьків. Дівчина зовсім втра тила надію, що зможе знайти особисте щастя.

Хто захоче одружитися з такою дівчиною? Але її став доглядати kолишній однокласник, який був у неї закоханий. Вона йому одразу все розповіла: -Льоша, тобі краще знайти когось іншого. Адже ти хочеш повноцінну сім’ю, так? А я дітей мати не можу. -Ліз, ти впевнена у цьому? У будь-якому разі це не nроблема для мене, адже я не тому тебе kохаю. Ми завжди зможемо вси новити дитину із дитячого будинkу.

Advertisements        

Незабаром вони одружилися і почали жити разом. Якось уночі Лізі наснилася мама. Мами її два роки тому не стало. Взагалі, вона рідко їй снилася. Уві сні мама їй сказала, що в неї будуть діти, якщо вона ходитиме до церкви. Сон був дуже реальний і залишив по собі сильне враження, тому Ліза вирішила спробувати, хоч і не була забобонною. У нашому світі трапляються дива. За рік Ліза наро дила здо рового хлопчика!

Advertisements