Аліна мені сказала, що її друг Руслан має машину і він нас зможе відвести на море. Але якби я знала, чим закінчиться поїздка, то не погодилася б

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На початку цього літа я вирішила поїхати на море. Запропонувала подрузі, Аліні, скласти мені компанію: вона з радістю погодилася. Вирішили їхати автомобілем, щоб менше тягатися з сумками. Аліна сказала, що її друг Руслан має машину, і він зможе нас відвести. Вирішили скинутися на бензин і поїхали.

Будиночок у нас був дуже затишний. Господарі готували нам смачні сніданки. Загалом ми були щасливі. Оскільки Руслан вирішив залишитися з нами на кілька днів, то на всі дискотеки та прогулянки він ходив із нами. Я помічала, що він нерівно дихає до Аліни – тому нормально ставилася до його витівок. Але через пару днів він почав уже чіплятися до мене.

Advertisements        

Я розуміла, що він хоче таким чином викликати ревнощі у Аліни, тому не сприймала все це всерйоз. Якось увечері, коли ми з Аліною повернулися з пляжу, постукали до кімнати Руслана – але ніхто нам не відкрив. Господарі сказали, що він зібрав речі та поїхав. Звичайно, ми були в люті – адже через пару днів він пови нен був відвезти нас назад. Невже він вирішив помститися нам за те, що ні з ким із нас нічого не вийшло? Як би там не було, ми куnили квитки на потяг, і з того часу ми Руслана не бачили.

Advertisements