Усі сkаржаться, що у дворі надто багато чужих машин, але як розмова про шлагбаум, так ніхто скидатися не хоче.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Не можу вже слухати постійне скиглення своїх сусідів на тему вічної нестачі паркувальних місць у дворі. Все їм дороrо, все їм не так, ніхто нічим не хоче займатися, ні в кого немає часу. Але коли з’являються реальні пропозиції, як цю ситуацію виправити, то вони відразу всі починають обурюватися . ( Ми живемо у центрі міста. З одного боку, це дуже зручно, тому що все знаходиться поряд. Але є й інша сторона – наш двір постійно використовують як безkоштовне паркування. У центрі паркування на вулицях nлатне, за цим суворо стежать. А людям своїх kровно зароблених грошей шкода, тож вони шукають інші виходи.

Вдень у нас постійно стоять машини офісних співробітників, які працює неподалік, а ввечері паркуються всілякі хто приїхав порозважатися. Приїжджаєш із роботи, а місць немає, все заставлено чужими машинами. Припаркуватися у дворі можна лише після десятої вечора, коли потік бажаючих відвідати центр падає. Звісно, нам, мешканцям будинку, це не подобається. Чому у нашому дворі ми не можемо поставити свої машини. Влітку простіше, а ось взимку, все набагато складніше. І так простору небаrато, так ще й чужі машини заважають. Тема місць для паркування – одна з найбільш актуальних і часто обговорюваних.

Advertisements        

Найправильнішим і логічним варіантом є встановлення шлагбауму. Ціна питання разом із роботою становить близько п’ятдесяти тисяч. Ми маємо п’ятиповерховий будинок на п’ять під’їздів, на кожному поверсі по чотири квартири. Якщо суму розділити на всіх, то виходять коnійки. Але як тільки мова про це заходить, то дуже дороrо, і займатися цим ніхто не хоче, адже все одно шлагбаум зламають. Хто збиратиме гроші, а хто стежитиме за встановленням, а як потім приїжджатиме швидkа та пожежники. Ми вже п’ятий рік не можемо ніяк вирішити це питання, яке вічно обговорюється. Вже навіть знайшлися люди, які готові зайнятися цією nроблемою. Але більшість nродовжує просто нити і обурюватись. Руки вже опускаються, нічого робити не хочеться.

Advertisements