Вова не розумів – куди ж щоразу зникає лампочка, яку він вкручує на своєму 6-му поверсі. І одного дня він вирішив поставити там камеру

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вова піднімався сходами. Був вечір, було темно, нічого до ладу не було видно. На щастя, на всіх поверхах горіло світло… крім 6-го. Саме на шостому поверсі і мешкав Володимир. Він уже вкотре повертався додому, а світла там не було. Адже Вова тільки минулого дня вкрутив нову лампочку. Дійшовши до свого поверху, чоловік почав шукати ключі в кишені рюкзака, але разом із ключами він упустив щось на підлогу.

Вова почав навпомацки шукати, що вnало на підлогу, але він це знайшов, тільки увімкнувши ліхтарик на телефоні. Володимир був не в собі від люті. Він уже не знав, як вирішити цю nроблему. Раптом він вирішив протестувати камери стеження, куплені для власного будинку батьків. Хлопець поставив камеру, спрямовану на лампочку, щоб побачити, хто її постійно викручує, бо вони з сусідом із 44 квартири втомилися куnувати щотижня, якщо не щодня, нові лампочки. Наступного дня Вова повернувся додому, а лампочки знову не було.

Advertisements        

Хлопець з хитрим виразом обличчя зняв чіп з камери і почав дивитися, що вона записала. Виявилося, сусід із 42 квартири, який живе на їхньому майданчику, викручував постійно їх лампочки без жодної причини на те. Вова відразу постукав до сусіда. Той відкрив, нічого не підозрюючи, а коли почув від Вови звинувачення у викручуванні лампочок, тільки стояв і плескав очима, що нічого не розуміє. Після цього на 6 поверсі завжди було світло.

Advertisements