З дитинства я мріяла про розкішне життя, але сім’я мене не розуміла і не підтримала. Тільки ось це мені ніяк не завадило

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я з дитинства мріяла про забезпечене життя. На жаль, із сім’єю не пощастило мені. Так, люди вони добрі, але із середнім заробітком. Я завжди мріяла жити в оточенні розкоші. Сім’я мене не розуміла. Мама казала: -Лера, замість того, щоб мріяти про неможливе, краще зайнялася б чимось корисним, на навчання вступила! Але ні, я мала мету, і я впевнено йшла до неї.

Я після школи влаштувалася на роботу, коли сестра вступила до університету. Зарnлату всю витрачала на догляд за собою. Згодом у моїй шафі з’явився дорогий одяг та косметика. Потім я почала проводити багато часу у закладах, де часто бувають баrаті чоловіки. Було в мене кілька невдалих знайомств. Баrатьох заможних людей не цікавлять серйозні стосунkи, все лише на одну ніч. Мене це не влаштовувало. Я хотіла стати частиною цього шикарного життя. І мені одного дня пощастило.

Advertisements        

Микола – власник прибуткового біз несу, звернув на мене увагу. Він старший за мене на десять років, але після стосунkів протягом року, я вмовила його на шлюб. Моя мрія здійснилась. Тепер я дружина дуже заможної людини. Так, я його не люблю, але за те кілька разів на рік відпочиваю на Мальдівах. А моя сестра дура вийшла заміж за середньостатистичного злидня, та ще й дитину від нього наро дила, вісім годин на день в офісі оре. Ну, чи не дурепа?

Advertisements