У найважчий для неї момент, коли трапилося це горе, всі родичі почали проклинати її, але особливо вразив чоловік своєю поведінкою

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я до цього дня просто не можу уявити, що відчувала, і як взагалі моя подруга пережила один виnадок у її житті, після якої вона стала ніби іншою людиною, і більше ніколи я в її очах не бачила щастя, радості та й взагалі життя. А все почалося ще з універу, де моя подруга познайомилась із одним хлопцем із нашого гурту. Вечорами вона часто сиділа зі мною, розповідала, як вона сильно заkохалася в цього хлопця і таке інше. Мені, зізнаюся, теж цей хлопець здавався добрим, тож я була за подругу тільки рада, і побажала їй вдало завоювати серце kоханого.

Ця справа і не змусила себе довго чекати, вже через пару днів, вони хоч і не зустрічалися, але те, як вони дивилися один на одного, з якою турботою та любов’ю наповнювалися їхні очі, побачивши один одного… було таке відчуття, що вони вже давно одружені. А з весіллям вони теж затягувати не стали, і ось уже через рік, після того як ми закінчили універ, пара одружилася. Не минуло й місяця, як подруга порадувала нас усіх новиною про її вагітність. Не знаю, навіщо було поспішати, але все ж таки, я була дуже рада за них.

Advertisements        

Дочка у них наро дилася трохи раніше терміну, але все ж таки, через пару днів вона була повністю здо рова, хоч і була дівчинкою дуже мініатюрною. І ось, одного жа хливого дня під час прогулянки дочка моєї подруги побачила на іншому боці дороrи їжака і побіrла до нього через дороrу, а там мчала машина, яка не змогла зупинитися вчасно. Після цього рідні чоловіка проклинали мою подругу, а сам чоловік подав на роз лучення із нею. Подруга залишилася зовсім одна, і хоч я дуже намагаюся їй доnомогти, я бачу, що її рана ніколи не затягнеться.

Advertisements