Світлана пішла від чоловіка в надії кращого життя і зустріла Вадима. Але Вадим в мить змінився дізнавшись, що у свої 45 Світлана ваrітна від нього

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

– Мамо, роз лучайся і не хвилю йся. Ми тебе підтримаємо. Гарних хлопчиків вона виховала. Та й до чоловіка у неї особливих претензій не було, доки він не вийшов у відставку. А доти вони жили цілком мирно. Світлана блукала з чоловіком по різних гарнізонах, неnогано просувалася кар’єрними сходами і виховувала дітей. Вони мали трьох хлопчиків. Світлана мріяла про доньку ще з дитсадка, але як вийшло, так вийшло. Діти її ніколи не засмучували. І все у них склалося добре. Старші вже мали сім’ї. Молодший не сьогодні, завтра отримає диплом. Ось тільки чоловік, пішовши у відставку, почав пити. Світлана навіть не зрозуміла, в який момент він став залежним.

Вона доклала багато зусиль, щоб не дати чоловікові скотитися, але не можна доnомогти тому, хто вашої доnомоги не бажає. Скінчилося тим, що її чоловік побив. І Світлана, і хлопчики дійшли єдиної думки, що це кінець. Далі їхнє спільне проживання просто неможливе. Світлана поїхала від чоловіка до іншого міста. Там вона знайшла відповідну її кваліфікації роботу і збиралася мирно доживати, скільки їй намічено згори, коли на її горизонті намалювався Вадим. Познайомилися вони на роботі і невдовзі він перебрався від ненависної дружини до Світлани. Не думала вона, що таке взагалі можливе. Здавалося б, з її вини сім’я руйнується, а Світлана почувалася легко як пір’їнка.

Advertisements        

Давно її ніхто не доглядав, аж з дев’ятнадцяти років, відколи вийшла заміж. Вона знову відчула себе молодою та красивою. А коли дізналася про ваrітність і зовсім розцвіла. Однак Вадим її ентузіазму не підтримав. Він вважав, що у їхньому віці народ жувати просто непристойно. У них уже онуки, про яких дітей може йтися? Світлана також не планувала дітей, але якщо вже так вийшло, то вона мала намір привести дитину на світ. Після недовгих лайок, Вадим вирішив повернутися до kолишньої родини. Так тому й бути, вирішила Світлана. Їй журитися було ніколи. Адже вона збиралася стати мамою, а похмура мама жодній дитині не потрібна. Коли ж з’ясувалося, що наро диться дівчинка, радості її не було меж. Наразі доньці Світлани п’ятнадцять років, а сама вона продовжує працювати і виглядає на сорок ․ Адже їй треба відповідати.

Advertisements