Аліса, дізнавшись, що у чоловіка син від першого шлюбу, наполягла, щоб чоловік налагодив з ним контакти. Але не знала вона, що kолишня скористається цим і.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ігор з Алісою одружені вже п’ять років. Живуть у коханні та злагоді. Одне затьмарює їхнє щастя – немає дітей. Не вдається зачати. Замислюються про Е КО. Ігор одружений другим шлюбом. У першої дружини від нього дитина. Після роз лучення батько не спілкувався із сином. Аліса, дізнавшись про це, озброїлася на нього: – Це ж твій син, твоя кровинушка! А ти від нього хочеш алі ментами позбутися? Так не можна! Ти маєш спілкуватися з ним, виховувати… Ігор прислухався до слів дружини та став налагоджувати контакти із сином.

Подзвонив Інні, своїй kолишній, домовився, погуляв із сином раз, другий, третій… Потім почав зустрічатися на регулярній основі, двічі на місяць забирає сина у суботу, ночує з хлопчиком у своєї матері, а в неділю відводить хлопчика до матері. Інна після роз лучення живе з батьками, працює, взяла в іnотеку квартиру у новобудові. Тепер планує там ремонт, після якого переїде із сином туди жити… Згодом до прогулянок батька із сином почала приєднуватися й Інна . А ось ця обставина вже почала викликати тривогу в Аліси.

Advertisements        

– Ти не ревнуй, – каже Ігор дружині. – Хлопчик попросив, щоб і мати з нами сходила на мультфільм. Я погодився тільки заради синочка. А до неї у мене ніяких почуттів немає і не може бути… А тепер нова напасть – kолишня попросила Ігоря доnомогти їй із ремонтом. Ні. Чи не особистою участю, чи грошовою доnомогою. Лише контролем якості робіт та матеріалів. Самотню жінку ремонтники спробують обдурити, а чоловіка провести складніше. – Ну, ти ж розумієш, що я не міг відмовитися? Адже у цій квартирі житиме мій син. І я зобов’язаний забезпечити йому сприятливі умови, – пояснює причину своєї згоди чоловік Алісі. А Аліса вже ні в чому не впевнена. Навіть на Е КО вирішила піти лише після закінчення ремонту. Раптом не знадобиться…

Advertisements