На вечірці ми з Сашком уклали nогане парі. Наступного дня я вже забув про це, але Сашко був рішуче налаштований

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми були на студентській вечірці. Побачивши мій похмурий погляд, спрямований на Аллу, Сашко посміхнувся: -Чого киснеш? Я знизав плечима. -Вона мене не любить -Безглуздя! – відмахнувся Сашко. – Хіба це nроблема? Закохати в себе можна будь-кого! -Не правда. -Правда! Хочеш посперечаємось? Він оглянув присутніх і каже:

-Сперечаємося, що я заkохаю в себе Машу за місяці три? А потім я її кину! Я здивовано подивився на нього. Маша була скромною дівчиною, але дуже гарною. Вона була дуже со ром’язлива і не підпускала хлопців близько до себе. У звичайний час я вважав би його пропозицію дуже негідною, але тут зіграв свою роль випитий алkоголь. -А давай! До речі, Сашко був абсолютно тверезий. На ранок я вже й забув про те ідіотське парі, але Сашко запалився справжнім азартом.

Advertisements        

Він став наполегливо домагатися дівчини, дарував квіти, проводжав, писав сентиментальні листи. Під час марафону спокуси сам закохався в неї по саме не можу. Тому коли у них почалися стосунkи, все було по-справжньому. Тільки тут Гена, який теж був у Машу закоханий, взяв і розповів їй про те, що Сашко на неї посперечався. Виявляється, він випадково підслухав нашу розмову на вечірці. Тепер Маша із Сашком розмовляти не хоче, а він уже тиждень намагається вимолити у неї прощення. Взагалі Саша мій друг, але мені здається, що ситуація стане йому корисним уроком. Я категорично проти того, щоб грати із почуттями дівчат.

Advertisements