Один день, після сімейного застілля, коли ми з сестрою були на балконі, вона сказала, що вагітна від свого хлопця. Згадавши її вік, я мало не знепритомнів.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя сестра завжди була дивною дівчинкою. Дивною з того боку, що в неї начебто було дві особи, причому абсолютно різні. За друзів вона поводилася дуже відкрито, була сміливою дівчинкою, а при батьках поводилася тихо, стримано, мало говорила і ніколи особливо гучною не була. Мені не подобається такого роду лицемірство, але все ж таки я її розумів, адже при батьках я теж поводився по-іншому.

Правду кажучи, людьми наші батьки були дуже серйозними, не терпіли помилок, але вони ж розуміли, що вони – наші батьки, багато прощали нам, але моя сестра все одно боя лася показати справжню себе. Хоча згодом з’явилися ще причини такої поведінки. У 17 сестра вже активно курила, іноді вживала алkоголь, і поводилася не дуже пристойно. Як її брат, я довго намагався поставити її на істинний шлях, так би мовити, але всі мої спроби були приречені на провал. Сестра як була бунтаркою, такою і залишилася, зате вдома поводилася, як янголятко, що тільки-но спустилося з небес.

Advertisements        

Згодом нічого не змінилося, та я вже змирився, що сестра в мене така, з роздвоєнням особистості. Одного дня, після сімейного застілля, коли ми з сестрою пили пиво на балконі, вона сказала, що ваrітна від свого хлопця… у 18 років, коли вона ще ходила в універ. Для мене це стало сюрпризом, тільки дивлячись, як сестра говорила про те, як сильно любить свою дитину і не може дочекатися її народження, я подумав, що може з народ женням дитини вона і змінитися. Виявилося, і в правду, після народ ження мого племінника я ніколи не бачив сестру з пляшкою алkоголю чи цигаркою, і я був лише радий за неї.

Advertisements