Коли вкотре я була в істериці, до мене підійшов Гліб – ботан із нашого універа. Тоді я ще не знала, хто він насправді.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Цікава у мене з моїм нинішнім чоловіком вийшла історія kохання. Все почалося з моїх минулих стосунkів. Вони не зовсім вдалися, адже від моїх подруг я дізналася, що поки я хво ріла, мій хлопець гуляв з іншими дівчатами, а одній навіть сказав, що зустрічається зі мною лише через моє тіло. Це стало для мене до болю сильним уд аром у спину, адже мій хлопець був моїм всесвітом, я його так сильно любила і довіряла, а він ось так мене використав. Після таких подій я довгий час не могла прийти до тями.

Іноді я nлакала без зупинок кілька годин. І ось, одного дня мене помітив Гліб. Гліб був див ним хлопцем, він не був ботаном, над яким усі глумилися, він просто був замкнутим у собі хлопцем, мало з ким говорив, найчастіше сидів у навушниках, щоб напевно з ним ніхто не заговорив. Гліб підійшов до мене і спитав, що трапилося, коли чергова істерика в мене трапилася в універі.

Advertisements        

Я спробувала сказати, що все добре, але він виявився наполегливим. Я йому розповіла про всі свої переживання… не знаю чому, але мені захотілося вилити всю душу перед ним. Гліб мене вислухав, поговорив зі мною, і я помітила, що під час розмови з ним мені було комфортно, як ніколи раніше. Ми почали спілкуватися частіше, а потім наше дружнє спілкування переросло у кохання. Якщо так подумати, коли я nлакала тоді в універі, то я й подумати не могла, що в цей момент мені доnоможе мій майбутній чоловік.

Advertisements