«- Якщо наро диш другого, я Ганнусю у вас заберу!». Ще тоді дочка не звертала увагу на слова Ольги Захарівни.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ольга Захарівна рве і метає: – Якщо наро диш другого, я Ганнусю у вас заберу! – каже вона дочці. Чому, чому? Тому що жінка впевнена, другу дитину потрібно народ жувати для гідного батька. А зять ігнорує доньку. Знову-таки виникає питання-чому? А тому що Юрій хотів сина, а наро дилася дочка. Татусь прямо в nологовому будинkу влаштував сkандал, потім цілий тиждень не просихав, заливав горе… Ганнусі вже чотири роки, ходить в садок, і Тетяна, і Юрій працюють. Бабуся, за своєю ініціативою, з онукою і сидить, і до себе забирає з ночівлею.

Але іноді, коли дочці у вихідний, треба буває терміново піти куди-небудь, Ольга Захарівна скасовує всі свої плани, і йде посидіти з онукою. – А як же батько? Адже вихідний, і він вдома. Хіба він не може доглянути за дочкою? – запитаєте ви. Так адже було ж сказано-батько ігнорує дочку. Палець об палець не вдарить, щоб нагодувати дівчинку, або вкласти спати вдень. А про те, щоб вийти з дочкою погуляти, взагалі мови бути не може. Навіть на речі для дочки грошей не виділяє.

Advertisements        

Тетяна, щоб забезпечити дочку всім необхідним, знайшла підробіток в Інтернеті і заробляє ночами. І це, на хвилиночку, рідна дочка Юрія. Ось і біжить бабуся доглянути за онукою. Скільки разів Ольга Захарівна лаялася на зятя. Мовляв, що ти за батько?! Але зять прикидається, що не розуміє, в чому його вина? На дівчинку він не лається, пальцем жодного разу не чіпав. Ну не помічає, так адже дівчинка ж. З нею нехай мама возиться. А тепер цей недотатусь знову завів мову про дитину. Другого хоче. Упевнений, що цього разу буде хлопчик. А якщо ні? На думку Ольги Захарівни і в тому, і в іншому випадку буде nогано. Якщо наро диться хлопчик, то буде улюблений син, і нелюбима дочка. А якщо буде дочка, то буде друга дівчинка. Тому теща kатегорично nроти другої дитини.

Advertisements