Свекруха псувала мені життя як могла, а я мовчала, щоб не було сkандалу. Але те, що вона зробила на мій день народ ження, стала останньою краплею

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

-Таня, Так не можна жити! Ти справжньою господинею маєш стати чи ні? Це не діло! Твій будинок має бути в ідеальному порядку! Невже тебе не вчили, що це жіночий обов’язок? Так не може nродовжуватися вічно. Звичайно, її візити дуже дратували, але я нічого не могла вдіяти. Мовчала здебільшого, щоби не провокувати kонфлікти.

Але на мій день народ ження вона принесла цілу скриньку миючих засобів. І голосно заявила; -Це тобі, щоб ти вдома нарешті навела лад! А то в мене серце обливається, коли бачу, що мій син живе у сви нарнику! Можете уявити, як мені стало неприємно і ніяково перед гостями. Потім я в неї вдома теж побачила іржу у ванній і вирішила помститися.

Advertisements        

Незабаром мав бути день народження свекрухи. Я вирішила, що це мій шанс. Я зробила те саме, що і вона. Коли гості розійшлися, свекруха влаштувала справжній сkандал. -Як ти посміла мене так зганьбити?! Я знизала плечима. -У Вас вчуся на хабства. Від носини після цих інцидентів стали дуже напруженими, що не див но. Але не я розпочала цю війну.

Advertisements