Після 3 років сімейного життя Микола дізнався, що у дружини є квартира на стороні і пішов від неї в пориві гніву. Але ж у Карини були причини мовчати

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Карина одна виховувала сина з трьох років. Історія банальна, чоловік пішов до іншої. Щоправда, навіть після роз лучення про сина свого не забував, часто відвідував. Але потім зі своєю новою дружиною виїхав закордон. Але і звідти часто дзвонив і подарунки надсилав. З kолишньою свекрухою у Карини від носини були хорошими. Вона свого першого онука просто обожнювала, часто з ним гуляла. Ярослав виріс дуже розумним і гарним хлопцем. Коли не стало свекрухи, з’ясувалося, що вона заповіла свою квартиру онуку.

Але вона не знадобилася Ярославу, бо він тоді вже не був на батьківщині. Коли він закінчив інститут, батько покликав його до себе на роботу. Відмовлятися від такої посади було нерозумно. Квартиру він залишив матері: -Мам, можеш сама розпоряджатися грішми за оренду, щоб ні в чому не потребувати. Карина після від’їзду сина стала вести тихий спосіб життя. Вона дуже любила гуляти в парку, одного разу під час прогулянки познайомилася з Миколою. Вони стали часто проводити час разом, а через рік він зробив їй пропозицію.

Advertisements        

З Миколою їй було комфортно, але одне їй в ньому не подобалося- він не вмів розпоряджатися грошима, занадто багато ви трачав. Сама Карина відрізнялася бережливим характером. Знаючи про схильність чоловіка, вона змовчала про квартиру і доходи від неї. Вона вирішила збирати ці гроші на чорний день. Про квартиру він дізнався тільки через три роки, і вибухнув сkандал. -Ти знала, що я хочу собі машину, але змовчала, що у тебе є гроші! Я не можу тобі довіряти, до побачення! Він грюкнув дверима і пішов. А Карина так і залишилася стояти, вона не розуміла, вчинила правильно взагалі чи ні, що приховала наявність квартири.

Advertisements