На день народження дружини чоловік привіз додому рибку і запевняв, що та справжня золота рибка. Ось і вирішили вони всією сім’єю випробувати рибку

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

– Ко хана, вітаю з Днем Народження! І ось тобі подарунок, – простягнув чоловік дружині літрову банку з рибкою, – Старий, який продав мені її, запевняв, що це справжнісінька Золота рибка! Ну ще ось, лотерейний квиток. Джек-пот досяг мільярда! – Спасибі, милий! Ходімо, я вже стіл накрила. Скоро Вітя з Інституту повернеться. Син прийшов з букетом, привітав матір і всівся за стіл. – Ух ти! – вигукнув він, побачивши рибку. – Краса яка. – Справжня Золота Рибка! – пожар тував батько.

– Загадай бажання, випробуємо.  – Хочу, щоб “Барселона” виграла сьогодні у “Реала” з рахунком 2:0! – А що, сьогодні грають? – запитав батько. – Так, скоро початок. Захопившись святкуванням, сім’я не помітила, як пролетіли півтори години. – Скоро гра закінчиться! – стрепенувся син. – Треба проконтролювати. Покопавшись в ноутбуці, він підключився до трансляції на останній хвилині. «Барселона» виграла у «Реала» з рахунком 2:0. І батько, і мати, і син дружно втупилися на трилітрову банку, куди тимчасово перемістили рибку, поки не куnлять їй акваріум. – Яка ще на сьогодні гра запланована? – запитав батько у сина.

Advertisements        

– «Манчестер» проти «Лідс». – Хочу, щоб «Лідс» виграв у «Манчестера» з рахунком 3:1. – сказав батько. Вся сім’я дивилася матч. Гра закінчилася, як і замовляли – «Лідс» виграв! 3:1! У кімнаті запанувала мертва тиша. – Неси квиток, kохана, – сказав чоловік. – Хочу, щоб завтра моя дружина зірвала джек-пот! – урочисто заявив глава сімейства дивлячись на золоту рибку… Вранці їх розбудив гуркіт з кухні. Чоловік, бурчачи, пішов з’ясувати причину шуму. Через кілька секунд пролунав громовий рик батька сімейства, упереміж з багатоповерховими виразами. Дружина кинулася на кухню і ледь врятувала кота з розлючених рук чоловіка… Розіграш лотереї не приніс родині навіть рубля. А переляканий кіт, що забився на весь день під диван, ніяк не міг зрозуміти, чому господар хотів викинути його з балкона? Ну не через цю ж маленьку, кістляву рибку, яку він з’їв?

Advertisements