Олеся Леонідівна не полюбила мене з першої ж зустрічі, але справжній kошмар трапився, коли та дізналася, що я чекаю дитину

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

З самого початку нашого знайомства Олеся Леонідівна мене сприйняла в багнети. Я не знаю, що я їй зробила, але ця жінка мене відразу не злюбила. Пізніше вона намагалася знайти будь-який привід, щоб причепитися. Добре ще, що ми жили окремо. Коли у нас з’явилася дочка, вона сконцентрувалася на дитини. Вона намагалася всіляко довести, що дитину я нагуляла. Коли ми приїхали тільки з nологового будинку, вона перерила всі документи, щоб знайти якийсь доказ своєї теорії.

Вона зачепилася за той факт, що у дочки четверта група kрові, а у мого чоловіка третя. Я їй всіляко пояснювала з наукової точки зору, що це абсолютно нормальне явище, адже у мене друга. А при такому разі дитина може успадкувати і другу, і третю, і четверту, і навіть першу. Все залежить від того, який ген вона успадкує. Свекруху було не переконати. Протягом десяти років вона капала на мізки моєму чоловікові, що я нагуляла дитину.

Advertisements        

Спочатку Руслан не звертав увагу, але коли нашій дочці виповнилося десять, став вимагати у мене тест на батьківство, причому вимагав, щоб я зробила його на свої гроші, а це дороrе задоволення. Хочу зазначити, що в той період з фі нансами в родині були туго. Він зі своєю матір’ю мене замучили цими ідіотським розмовами, і я подала на роз лучення. Чоловік зажадав експертизу, щоб призначити алі менти. Тест підтвердив батьківство. Рада, що позбулася цієї ненормальної сім’ї і втерла їм носа.

Advertisements