Рідна мати мало що пішла nроти мене, так ще й квартиру у мене відсудити вирішила. Але ж я знаю хто стоїть за всім цим насправді

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Так вийшло, що ми з дружиною не зрозуміли один одного, вирішили не мучитися і подати на роз лучення, начебто рішення було обопільним, але дружина була в гніві на мене. Цікаво, що вона разом з моєю мамою настільки здружилися, що зараз хочуть відсудити у мене мою ж квартиру, яку я придбав самостійно ще до шлюбу. Я не можу зрозуміти, як так вийшло, що вони зблизилися, але зараз усвідомлюю, що вони просто хочуть залишити мене без квартири. Адвокат каже, що справа ми виграємо, що у них немає ніяких шансів, але я не вірю йому.

Я думаю, що вони зроблять все можливе і неможливе, щоб насолити мені. Я ніколи в житті не бачив такої дружби, коли я став помічати, що моя дружина і мама добре ладнають між собою, то я зрозумів, що мені дуже пощастило; адже не доведеться кожен раз вставати на чиюсь сторону. Після того, як моя мама дізналася про розлучення, вона почала підтримувати дружину, кажучи, що вона найкраща, що я несправедливо до неї ставлюся.

Advertisements        

Я навіть здивувався, коли почув її ці слова, мені було незрозуміло, чому вона так її виправдовує і підтримує. Я дійсно не розумів, яким чином kолишня дружина змогла завоювати серце мами, адже вона-виборча. Зараз мене більше турбує моя квартира, але як же повернути довіру своєї мами? Єдина людина, яка мене підтримує – моя сестра. Вона для мене близька людина і навіть намагається доnомогти мені, дізнається у мами, які їхні справжні наміри, але мама не здається і не говорить; чого вони домагаються, не зрозумію я їх.

Advertisements