Хлопець моєї подруги поставив їй ультиматум; вона наро дить йому сина, одружаться, не наро дить – кожен пойдей своєю дороrою. Але найбільше мене вразила позиція подруги

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене є давня подруга Світлана. Їй уже 35 років, але, на жа ль, вона ще не знайшла своє сімейне щастя. А адже вона марила цим, все ходила на нескінченні побачення, шукала того єдиного, з ким можна створити сім’ю; і на одному з них зустріла красеня чоловіка. Майже відразу вони знайшли спільну мову, і через кілька побачень вони перейшли на особисті теми. Під час розмови подруга дізналася, що молодий чоловік дуже хотів сина. За його словами, йому потрібен тільки спадкоємець.

Тобто виходить – на цих побаченнях він шукав жінку, яка наро дить йому потрібну дитину. Так прямо і сказав моїй подрузі. Тобто, якщо подруга народить від нього сина, він одружується на ній. Якщо буде дочка, то йому це не потрібно. Питання принципу, а не дитини. Я здивувалася рішенням подруги: як можна nродовжувати спілкуватися з такою людиною? Зрештою, це від нас не залежить. Дівчинка або хлопчик – не так вже й важливо, вони рівні для жінки, яка місяцями носить під серцем диво. Ось і відповідь, чому він досі не одружений. Хіба дітей люблять за статевим признакам? “Головне, щоб дитина була здо рова”, – говорила я подрузі, намагаючись переконати припинити спілкування з ним.

Advertisements        

Я розумію, що у багатьох принципи, що чоловікам потрібні хлопчики-спадкоємці, а жінкам дівчата-принцеси. Багато хто на цьому просто зациклилися. Особисто я не розумію, як можна любити або не любити народженої дитини, якщо він не того статі, доакого ти очікував. Це егоїстично. Зараз подруга не знає, як вчинити, і чи варто nродовжувати спілкування. Що ви скажете? Ви також мріяли про дитину конкретного статі? Хіба потрібно nродовжувати спілкування з таким кавалером?

Advertisements