Ірина давно ж хотіла облаштуватись у будинку свого хлопця, але не знала як. Адже майбутня свекруха розкусила її з першої зустрічі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

– Я з сином неодноразово обговорювала тему ночівлі. Я попередила його, що вдень до нього можуть приходити і друзі та дівчина, коли вона з’явиться. Але ночуватимуть усі вдома. Ніякі Насті, Каті та Лєри у нас ночувати не будуть. Коли надумається побратися, ось тоді й подумаємо про винятки, – розповідала сорокасімирічна Ольга. Сину Ольги, Максимові, вже двадцять років. У нього була подруга Ірина, з якою вони навчалися в одній школі. А зараз уже півроку, як вони зустрічаються. Вони давно закінчили школу. Максим вступив до престижного ВНЗ, а Ірина не поступила. Вона погано склала іспити і не набрала прохідних балів, тому вирішила йти на курси перукаря, щоб надалі заробляти цим. І її це влаштовує. Про перездачу вона навіть не думає, адже батьки підтримали її рішення. Сім’я Ірини живе у двійці .

Має молодшого братика, а також лежачу бабусю. Тобто виходить, що у них ніде навіть розвернутися, тому син там практично не буває. Тому у Ольги з’явилися такі сумніви, що Ірина хоче переїхати до них, адже в них місця більше. Сама Ірина – дівчина не дурна. Від неї таке можна чекати. До того ж, ще й подружки підказують їй, як краще діяти, тож сумніви Ольги цілком реалістичні. Вона вже вкотре вигадує причини ночувати у Максима. Ось нещодавно ввечері Ірина прийшла до них у гості. Вони з Максимом пошепотілися окремо, потім Макс звернувся до батьків. – Мам, тату, тут така справа. Ірина nосварилася з батьками. Чи можна їй сьогодні ночувати у нас?

Advertisements        

– Нехай лишається. Так, дружино? – сказав чоловік Ольги. – Ні, жодних ночівель. Питання з цим давно обговорено та закрито. Іра може залишитися у подружок, в готелі, помиритися з батьками мені все одно. Вона у нас не лишиться. Вона нещодавно влаштувалась на роботу, легко може зняти собі кімнату у гуртожитку, – висловила свою позицію Ольга . (S/K) Подруги Ольги, коли дізналися про цю ситуацію, стали її лаяти, мовляв, це дівчина Максима, може, майбутня невістка, не можна було виганяти. – Дівчатка, по-перше, я на 99% упевнена, що вона це вигадала, щоб завоювати територію. А по-друге, син добре знає, як я думаю щодо цього. Його дівчата не будуть поспіль ночувати у нас. Це не готель та не прохідний двір. Як ви вважаєте, такий підхід коректний? Чи можна дозволити дівчині сина ночувати у вас вдома?

Advertisements