Зять з самого початку здавався мені підозрілим. В один момент я подумала, що мої сумніви не обґрунтовані, але він все ж довів зворотнє.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я не розумію, як людина може nогано говорити про свою колишню половинку. Адже ти ж вибрав цю людину собі в супутники… а навіщо тоді говорити всякі гидоти після того, як у вас не вийде досягти сімейної ідилії? Шкода, що так вважаю тільки я, і ці ідеї передати доньці мені не вдалося. Вона була іншої думки про колишніх. Коли Ніна сказала, що збирається заміж за Кирила, я трохи насторожилася, адже вона не раз розповідала про те, як висловлювався її наречений про свою колишню дружину. У Кирила в минулому був шлюб з дитиною. Це мене не бентежило, адже ніхто не застрахований від розвалених відносин навіть через десятки років сімейного життя.

У мого майбутнього зятя була дочка трьох років. Він nлатив її мамі алі менти, часто зустрічався з донькою, але все це було нічого на тлі того, як він висловлювався на адресу колишньої дружини. Ніна представляла колишню дружину Кирила монстром у плоті. Вона говорила, що та була виплодком пеkла, постійно виносила мозок чоловікові, ревнувала його на порожньому місці і з часом з фатальної красуні перетворилася в сіру домогосподарку. Скільки б я не пояснювала доньці, що це Кирило з гнильцем, раз він виставляє всі недоліки колишньої на загальний огляд, у Ніни своя думка: Кирило – бідолаха, який 2 роки терпів колишню заради доньки, але потім, зрозумівши, що це дорога в нікуди – подав на роз лучення.

Advertisements        

Незабаром вони одружилися, почали жити в орендованій квартирі. Спочатку все було чудово. Заkохані світилися, як лампочки, а я не могла натішитися блискучим очам дочки. Я навіть подумала, що я вперше в житті помилилася, і Кирило – то саме виключення з правил, і йому серйозно дісталася якась дама-суцільний недолік. Однак зять довів, що винятків у цій справі не буває (Еv/V). Коли Ніна була на 7-му місяці ваrітності, той явно показав всі ознаки зрадника чоловіка на собі. По будинку Кирило не доnомагав, весь день сидів у телефоні, сімейний бюджет помітно скоротився. Ще через деякий час він почав говорити про Ніну з тими ж словами і в тому ж ключі, в якому говорив і про колишню дружину. Я вже порадила доньці подати на роз лучення і на алі менти собі і дитині. Я більш ніж впевнена, що після роз лучення Кирило знайде наступну жер тву і почне баладу про те, який він бід ний, як його розтерзали дві колишні меркантильні і нудні дружини.

Advertisements