Моя дочка привела додому чоловіка мого віку і представила його своїм майбутнім чоловіком. Моє серце калатало

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мені було двадцять років, коли донька наро дилася. Через деякий час після народження донькими з чоловіком подали на роз лучення. Я виховувала її одна. Мені дуже доnомагали мама з татом. Вони сиділи з онукою, поки я працювала. А мені доводилося працювати не покладаючи рук, адже я була єдиним годувальником у родині, а для доньки я бажала доброго майбутнього. Пройшли роки, і я навіть не помітила, як мені виповнилося 38, а доньці 18. Вона була вже дорослою, і я здогадувалася, що незабаром у неї з’явиться молодий чоловік. Але він виявився зовсім не молодим.

Донька повідомила мені, що її обранцю 40 років. Гаразд би, якщо він був старший дочки на чотири, п’ять років, але він старше мене на два. Це величезна різниця у віці. Що скажуть знайомі, родичі? Я навіть не хотіла уявляти. Я лише раділа тому, що донька сама розповіла мені про нього. Значить, тут у її вихованні немає упущень. Так, з одного боку, я звинувачую себе, що не поговорила з донькою на таку тему і не пояснила нюанси відносин з протилежною статтю. А з іншого боку, у суспільстві в цілому теж не прийнята така велика різниця у віці, вона повин на була про це додуматися. Але зараз я в безвихідному становищі. Я не маю права забороняти повнолітній дочці зустрічатися з ним, але і залишити все, як є-я не зможу і не хочу.

Advertisements        

Я ж не знаю, які у цього чоловіка наміри. Я не хочу nоганого доньці, не хочу, щоб нею скористалися і кинули її. Вона буде страждати, а я бажаю їй щастя. Якщо б вона вибрала собі хлопця із своїх ровесників, я б не втручалася, але вона вибрала чоловіка з моїх ровесників. Коли їй буде сорок, він буде пенсіонером, і тоді прощай нормальне життя. Днями донька повідомила мені, що хоче познайомити нас. У мене змішані почуття з цього приводу. Тим не менше я впізнаю його, напевно, мій досвід доnоможе мені зрозуміти, які у нього наміри. Може, він виявиться добрим, у нього серйозні наміри. Робити поспішних висновків я не хочу. Тому і не розповіла батькам про це. Якщо він буде адекватним, я розповім батькам і побажаю їм щастя, якщо ні, зроблю все, щоб вони роз лучилися.

Advertisements