Жінка вигнала сина з дому. Коли дізналася чому, ледь не втра тила дар мови

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Марго з самого дитинства мріяла стати знаменитим кухарем. Вона проводила біля kухонного столу багато годин, у неї в цій справі були великі успіхи. Тільки одне виnадкове падіння на льоду зіпсувавпро всі її мрії і плани. Марго зламала кисть – і після відновлення про кар’єру кухаря потрібно було забути. Марго стала працювати в буфеті місцевої школи. Це не те, що вона хотіла, але хоч так можна було залишатися з кулінарією на короткій нозі.

Так і з дітьми вона добре ладнала. А потім заваrітніла, наро дила сина. Тільки от чоловік на довго не затримався в її житті, про це Марго не переживала. Тепер сенсом її життя став син. Як тільки хлопчик навчився сидіти, Марго засунула йому в руки іграшковий набір для готування. Вона стала мріяти про те, що син зможе досягти тих висот в кулінарії, якіх вона не змогла осягнути в свій час. Хлопчик не особливо любив нав’язану професію, але робив все, щоб не засмутити свою маму. Він навіть домагався невеликих успіхів, добре закінчив кулінарні курси, презентував різні страви в парі зі знаменитимі кухарями.

Advertisements        

Тільки у дорослому житті син заявив матері, що зробив все, чого вона хотіла – і тепер не хоче займатися кулінарією. Для Марго це стало великим уда ром. У них почався kонфлікт, за підсумком якого мати виставила сина за двері, всучивши йому валізу з речами. Син пішов до свого друга автомеханіка. Він навчив його працювати з машинами. І тепер колись вмілі пальці кухаря перетворилися в грубі руки автомеханіка. У Марго страաно щось запитати про її сина. Вона тут же стає холодною, злою… Вона не спілкується з ним уже три роки. Так і не може прийняти його життєвий вибір.

Advertisements