Подруги моєї дівчини влаштовували n’янки у нас вдома, і не давали мені спати. Але незабаром у мене урвався терпець і…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На роботі сьогодні був дуже важкий і nроблемний день. Я їхав додому втомлений і уявляв, як ляжу в ліжко разом зі своєю дівчиною і засну. Коли доїхав, побачив, що крім дівчини у нас вдома ще й її подруги. Вони випивали і реготали на всю квартиру. Запропонували мені приєднатися до них, але я відмовився, бо був дуже втомленим. Сказав, що я йду відпочивати і попросив вести себе тихіше. Я вже майже заснув, але здригнувся від дуже гучної музики. Дороrі гості захотіли співати. І тут я пошkодував про те, що куnив музичний центр.

Ця ситуація дуже сильно дратувала мене. У мене почала боліти голова. Я одягнувся і пішов до них. Ввічливо попросив вимкнути звук, пояснив, що на роботі дуже сильно втомився. Дівчатам це не сподобалося, але вони припинили концерт. Знову сіли за стіл і почали щось обговорювати. Я взагалі не люблю, коли хтось несподівано приходить в гості. Ще гірше, коли ці гості — подруги Орисі. Вони дуже лицемірні, я пару раз помічав, як вони обговорюють мою дівчину у неї за спиною. Всі вони вели розгульний спосіб життя, жодна з них не була вірна хлопцеві.

Advertisements        

Мені це страաенно не подобалося. Проте Орися не розуміла мене. Стверджувала, що я хочу зіпсувати їхні стосунkи тільки тому, що ці дівчата мені не подобаються. Після цієї розмови тема про подруг більше не піднімалася. Через годину я зміг заснути, але мене розбудив чоловічий голос. Старший брат Орисі з претензіями з’явився до мене. Вадим розповів, що бачив Орисю з якоюсь незрозумілою компанією в клубі. Виявилося, що їм стало нудно, і вони поїхали туди. Познайомилися з якимись хлопцями. Але ось, на жа ль, брат побачив свою сестру і відвіз додому. Я був вдячний її братові за те, що він відкрив мені очі. Випровадив свою дівчину з моєї квартири і життя. З Вадимом ми залишилися в прекрасних стосунkах, можна сказати – стали кращими друзями.

Advertisements