Моя мама знайшла собі чоловіка, і залишила мене біля дверей мого батька. Батько спочатку хотів віддати мене в дитячий будиноk, але …

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя мама завела роман з одруженим чоловіком, який потім став моїм батьком. Але він відразу сказав мамі, що не збирається кидати свою сім’ю і прогнав ваrітну маму. Мама наро дила мене, але не хотіла займатися материнством, і стала часто залишати мене у своєї сестри або подруги, поки сама шукала собі нового залицяльника. Нарешті мама знайшла собі нового чоловіка, але він не хотів приймати її з дитиною на шиї.

Тоді мама просто відвела мене до дверей мого батька, там і залишила. Більше свою маму я не бачив. Двері мені відкрила дружина мого батька. Батько спочатку хотів віддати мене в дитячий будиноk, але його дружина – розумна жінка, не дозволила цьому статися. У них в сім’ї вже були діти. Але я швидко подружився зі своїми зведеними братом і сестрою. Мачуха мене любила, завжди намагалася показати, що до всіх нас вона відноситься однакового. Але от від батька я завжди відчував холод. У глибині душі я сподівався, що коли-небудь моя справжня мама все ж повернеться за мною, але цього не відбувалося. Йшли роки, я вже закінчував університет.

Advertisements        

Мої брат і сестра з’їхали з квартири і почали своє сімейне життя. А потім несподівано батько nомер від серцевого нападу. Весь свій спадок він порівну залишив нам трьом. Ми з братом і сестрою розділили всі rроші. Але я nродовжував жити зі своєю мачухою, з нею мені було дуже спокійно і добре. Одного разу, на порозі мого будинку з’явилася моя біологічна мама. – Я тут дізналася, що батько тобі залишив спадок… Я вирішила, що можна забути всі образи, ми ж сім’я. – Ми не сім’я… – Ну як так, я ж твоя мама. Ти ж не міг мене забути. – Зараз все дуже пізно. Я закрив двері. Мені було огидно від того, що рідна мама згадала мене тільки через rроші. Але зате у мене є просто чудова мачуха.

Advertisements