Мама просила , щоб донька подарувала їй онука , а коли вона нарешті зробила це – мама влаштувала справжній цирк.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мама давно умовляла Аліну, що настав час народ жувати, адже вона вже немолода. Хоча б для себе, якщо не вдається знайти чоловіка. Аліні виповнилося тридцять дев’ять років. Її мама – пенсіонерка. Живуть вони окремо. Аліна була вже заміжня, але через півтора роки вони розійшлися. Дякувати Богу, що дітей не було. Причина роз лучення – зрада. Вона дізналася про це зовсім виnадково. Заїхала додому переодягтися, а чоловік зі своєю коханкою вирішив усамітнитися тим часом у їхній спальні. Розійшлися зі сkандалом. Переповнювали емоції. Після роз лучення Аліна пішла з головою на роботу. Намагалася збудувати нові відносини, але все ніяк не виходило.

Вона знаходила багато недоліків у своїх обранцях і одразу розривала стосунки. А мама все нагадувала, що вік підтискає . Оскільки Аліна була зациклена на кар’єрі, то хотіла, щоб чоловік теж відповідав їй. Вона заробляла хороші rроші, куnувала квартири, міняла машини, і не збиралася цим жер твувати заради сім’ї. І Аліна прийшла до рішення, що найкращий варіант – це наро дити дитину “для себе”. Обручати себе узами шлюбу не було жодного бажання. До вибору дитини вона підійшла прагматично. Для неї було найважливішим, щоб той був здоровий та адекватний. Вона надала перевагу Олексію. Він був роз лучений, і в нього була донька, гарна, здорова, з добрими даними!

Advertisements        

І Аліна вирішила заваrітніти від нього. Вона нічого про себе не розповідала, щоб Олексій не шукав її. Через три місяці ліkар сказав, що вона ваrітна. Аліна відразу заблокувала номер Олексія та поставила крапку у їхніх стосунkах. Мама зра діла, але сказала, що вона вчинила підло. Все-таки він повинен знати, що стане батьком. Але до планів Аліни це не входило. Її мати знайшла Олексія сама. І одного разу він прийшов до Аліни додому (вона тоді була вже на 6 – му місяці). Запитав, чому не повідомила про це. Аліна просто його прогнала. Щодня дзвонила мама і твердила своє. Олексій постійно переслідував її. Аліні довелося переїхати в інше місто, щоб жити звичайним життям зі своїм малюком.

Advertisements