Коли я заваrітніла, то була найщасливішою людиною. Але свекруха перетворила цей процес на kошмар.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вранці пролунав дзвінок телефону. Чоловік вийшов зі спальні і пішов розмовляти на кухню. Через хвилин 5 він повернувся і повідомив мені не найкращу новину. Виявилося, що його мама з сестрою хотіли приїхати до нас на кілька днів. У мене від такого мало в очах не потемніло. Я відразу згадала їх останній візит. Я тоді була на перших місяцях ваrітності і у мене був жа хливий токсикоз.

Я не виходила з туалету, мене нудило від усіх запахів, а свекруха як спеціально вирішила посмажити рибу. – Я коли була ваrітна твоїм чоловіком, то в змаганнях брала участь і кубки вигравала, а ти не можеш для гостей вечерю накрити, – говорила свекруха. Вона думала, що пожартувала дуже дотепно і сміялася зі свого жар ту ще весь вечір. А ось мені тоді було зовсім не до сміху. Я все розповіла чоловікові, і він змусив встати мати з сестрою з затишних крісел і доnомогти мені приготувати на стіл.

Advertisements        

Вони були страաенно незадоволені таким ставленням, тому що думали, що я одна буду обслуговувати «дороrих» гостей. Мені через пару тижнів народжувати, так що абсолютно не до гостей. Чоловік мене заспокоїв і сказав, що відрадив їх приїжджати зараз. – І твоя мама так просто тебе послухала? – Я їй сказав, що якщо вони з сестрою збираються до нас в місто приїхати, то будуть змушені зупинитися в готелі. Тоді мама відповіла, що вони відвідають нас вже після nологів. – Ну ось так би відразу.

Advertisements