Христина попросила маму посидіти з онуком, поки вони з чоловіком гуляли на весіллі. А коли пізно вночі вони повернулися за сином, то мало сві домість не втратили відкривши двері квартири матері

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Христині було сімнадцять років, коли роз лучилися її батьки. Для неї це не було шоkом. На жа ль, до цього все і йшло. Вони були абсолютно різними. Мати була запальною і галасливою жінкою, а батько, навпаки, був м’яким і спокійною людиною. Після роз лучення мамі дістався будинок, а батько поїхав до своїх рідних. Христина вступила до інституту і переїхала жити в студентський гуртожиток. З матір’ю вона зустрічалася часто, а ось з батьком рідше, тому що він жив далеко. Мати вдруге вийшла заміж, це сталося шість років тому. Коли Христині виповнилося двадцять, батько подарував їй ключі від новенької квартири однокімнатної, але затишної.

Про те, що у мами з’явився чоловік, Христина дізналася не відразу. Він їй не сподобався, до того, ж проживав у гуртожитку, після роз лучення з першою дружиною. Було вирішено, що він переїде жити до матері Христини. Мати була в захваті від нового чоловіка. При кожному зручному випадку розхвалювала його перед дочкою. Христина дотримувалася іншої думки. Вона розуміла, що людина, яка кинула сім’ю, не спілкується з п’ятнадцять річним сином (хоча треба сказати, що син сам не бажав мати з ним ніякої справи), не nлатить алі менти, з цією людиною не все гаразд, вона розуміла, але заради матері мовчала. Якось раз Христину з чоловіком запросили на весілля.

Advertisements        

Вона подзвонила матері, запитати, чи зможе вона посидіти з дитиною. Мати погодилася. Христина з чоловіком відвезли сина до неї, і поїхали на торжество. Після весілля вони вирішили забрати дитину, і приїхали за ним до матері. Христина відкрила двері своїм ключем, і мало не вnала на розкладачку, на якій в коридорі спав її син. Вона зайшла до матері в кімнату і побачила, що вона і вітчим спокійно сидять і дивляться телевізор. Вітчим тут же схопився, закричавши, Як сміє вона вриватися в його будинок пізно вночі. Тут Христину прорвало. Вона все висловила йому в обличчя. Мати намагалася згладити ситуацію, а чоловік Христини почав заспокоювати її. Христина не могла зрозуміти, чому у великій трикімнатній квартирі не знайшлося кімнати для власного онука.

Advertisements