Син пішов на вечірку з одногрупниками, а повернувся з дівчиною, але незабаром виявилося, що ще один сюрприз чекав нас попереду

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Даня завжди і для всіх був дуже добрим хлопцем, і на це посприяло його виховання. У нього ніколи і ні з ким не було kонфліктів, навчався на п’ятірки, активно доnомагав оточуючим та дбав про своїх близьких. З нагоди кінця навчального року, як і решта одногрупників, Даня пішов на велику вечірку. Додому він звідти повернувся не сам, а з дівчиною. Начебто ситуація звичайна, домашні відреагували на це дуже спокійно. Ну, у його віці це нормально, йому до весілля вже недалеко було. Ось тільки за кілька місяців він прийшов додому вже з дитиною! На питання про те, хто мати малюка, він не відповідав, а лише відмахувався загальними фразами, мовляв, довга історія, ніколи пояснювати і йому потрібна допомога з вихованням дитини, а не питання її походження.

Хлопчика назвали Валерієм. Так як його молодий батько працював весь день, зобов’язання з виховання дитини лягли на плечі матері Дані, бабусі Валери. Даня половину дня навчався, а іншу половину працював секретарем в одній компанії, але отримував, звісно, замало. Іноді він з невідомих причин пропадав весь день. Проте весь вільний час він проводив із сином, грав, навчав його легких слів, а потім батько з сином разом вчилися малювати. На відміну від батька Валера був більш творчою натурою. Він ловив ритм скрізь, танцював чітко в такт і ляскав руками. Всі навколо говорили, що Валера – людина сцени. Спочатку бабуся і дідусь хлопчика хотіли здати його до дитбудинkу, але зараз вони його обожнюють і всіляко балують, тому що він дуже схожий на батька.

Advertisements        

Через кілька місяців Данило закінчив університет, влаштувався на роботу за своєю спеціальністю, підібрав сину гарний дитячий садок. Через рік Даню підвищили до адвоката, але давали йому лише “легкі” справи, щоби той набив руку. Він дуже намагався, щоб життя сина було комфортним. Саме тоді Дані вистачило сміливості розкрити всю правду про матір дитини. Виявилося, що Даня довгий час зустрічався з дівчиною з незабезпеченої сім’ї. Дізнавшись про ваrітність, дівчина вирішила позбавитися дитини, але Даня відмовив її. Ось, наро дивши дитину, дівчина зникла з лікарні. Маленький Валера міг би опинитися в дитбудинку, якби не був Дані, який виявився відмінним батьком.

Advertisements