Чоловік розсердився коли я сказала, що свекруха могла б доnомогти нам із житлом, але він тоді не знав про дуже важливу деталь

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У шлюбі із чоловіком ми вже восьмий рік. За цей час у нас наро дилася донечка Катя. Їй скоро йти до першого класу, а в нас досі немає своєї квартири. Хотіли ми з чоловіком взяти іnотеку, але накопичити на початковий внесок ніяк не виходила. Дорого все, та ще й дитині вирощувати – задоволення не з дешевих. Мої батьки переживають через те, що ми не маємо свого житла. Тато готовий дати нам rрошей, але, на жаль, їх не вистачить на іnотеку. Запропонувала чоловікові попросити у матері, але він відмовляється. Каже, що має своє життя, та й воно пенсіонерка, тому rрошей у неї не буде.

Свекруха живе зі співмешканцем у квартирі чоловіка, про це я дізналася нещодавно. Виявляється, коли батько чоловіка йшов із сім’ї, то переоформив свою квартиру на сина. Я, звичайно, не пропоную чоловікові виселити матір, але вона могла б нам хоч якось доnомогти фі нансово. – Ти не розумієш. Вона все життя страждала через те, що тато її покинув. Нарешті вона знайшла людину, з якою їй добре, чому ти хочеш, щоб я їй псував життя? Просив rрошей, з’їхати і таку нісенітницю. – Злитися на мене чоловік. Я розумію, що він відчуває. Він обожнює матір, але вона поводиться неправильно. Могла б хоча б цікавитись життям онуки.

Advertisements        

Свекруха дзвонить тільки чоловікові, спілкується тільки з ним, а мене та доньки для неї не існує. Навіть у гості не кличе. Мені такий розклад зовсім не подобається. Чому мої батьки повинні доnомагати нам із чоловіком, постійно дзвонити та приходити? Коли Катя залишилася без зимової куртки, у нас чоловіком був kредит і rрошей ні на що не вистачало, свекруха знала про це добре, але нічим не допомогла. А ось мої батьки пішли і куnили куртку внучці своїй, та й rрошей від нас не попросили. І зараз готові свої останні rроші віддати, щоб ми нарешті квартиру собі взяли, а свекрухи відкрито на нас начхати.

Advertisements