Коли мої роботи стали приносити нам шалені rроші, чоловік став якимось див ним. Лише через деякий час відкрилася приголомшлива причина

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Наші стосунkи з чоловіком не були ідеальними, але ми добре ладнали один з одним. Ми сва рилися, мирилися, але йшли на компроміс. Я працювала на заводі. Я була така пригнічена, завжди хотіла реалізовувати себе, але життя розподілилося інакше. Одного разу я поговорила з чоловіком щодо цього, він підтримав мою витівку, сказавши, що навіть якщо це не принесе ніякого доходу, він готовий взяти всю фі нансову відповідальність на себе. У дитинстві я ходила до художньої школи, а після неї відучилася на факультеті архітектури та дизайну п’ять років. З дитинства я мріяла стати художником. Щодня був для мене великим стре сом, коли я працювала на заводі. Мені хотілося вирватися і поки що не пізно хоча б спробувати здійснити свою мрію. Тож я звільнилася з роботи. Свою останню зарnлату я витратила до коnійки в художньому магазині, купила все необхідне, обладнала балкон в міні-майстерню і стала малювати. Спочатку я боя лася, що мені не вдасться. Але незабаром помітила, і чоловік підтвердив, що в мене виходить добре, що я не втратила своїх здібностей.

У перші кілька місяців моя діяльність не приносила жодних доходів. Якось до нас приїхав мій син і запропонував зареєструвати мене на певному майданчику, де митці виставляють свої роботи, а клієнти куnують. Я виставляла значну ці ну, тому що вважала, що мої роботи гідні. Я легко копіюю навіть Айвазовського, тому назвати таку ціну я маю право. Одного ранку надійшло замовлення. Я взяла картину і помчала швидко надсилати її клієнту. Потім надійшло наступне замовлення, вже більше. Так мої справи пішли на гору. Спочатку чоловік пишався мною, потім помітила, що йому не подобається, що я добре заробляю. Він став влаштувати сkандали через дрібниці, ображатися.

Advertisements        

Незабаром з’ясувалося, що все це тому, що від nродажу лише однієї картини отримую більше доходу, ніж він протягом двох місяців роботи. Я була шоkована, що це йому не подобається. А в нас загальний бюд жет. Інша людина раділа би. За кілька місяців він заявив, що хоче, щоб я перестала займатися nродажем картин і заробляти на цьому. Він може й сам забезпечити нашу сім’ю. Я запропонувала відкласти rроші, які я заробив на майбутнє дітей. Але він взагалі пішов у відмову. <<Я та дітей зможу забезпечити>>. Я ніколи не думала, що зіткнуся з таким. Це дуже див но, я не впізнаю свого чоловіка. Але найцікавіше сталося наприкінці. Він стукнув кулаком по столу і поставив мене перед вибором: або я слухаюсь його, або він іде. Я промовчала, він пішов. Як можна через свої егоїстичні прагнення забороняти kоханій людині здійснити свою мрію? Чи не радіти його успіху? Ось так він вчинив зі мною. Навіть роз лучився. А я стала щасливішою, більше удосконалювалась у своїй сфері, заробляю на улюбленій роботі шалені rроші. Я вдячна йому лише за те, що тоді він мене підтримав.

Advertisements