Коли ми збиралися одружитися Паша просто зник, а потім, коли з’явився і розповів мені причину, я здригнулася

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Відно сини Вікі та Паші були досить див ними. Віка була романтичною дівчиною, вона жоден зручний випадок не упускала, щоб нагадати про свої почуття до Паші. Паша ж був вельми потайним і неговірливим хлопцем. Він не висловлював свої почуття, не говорив про свої плани на майбутнє і про своє минуле. Дещо було ще див ніше в їхніх стосунkах: пара постійно сходилася і розходилася. Вони могли не спілкуватися місяць або півроку, а потім знову з головою піти в жаркі любовні відно сини. Батьки Вікі все це бачили і не схвалювали вибір дочки. До того ж, ніхто толком нічого не знав про Пашу. Він не розповідав про себе нічого, а Віка чомусь не питала. Мабуть, любовна пелена перед її очима домальовувала персонажа Паші самостійно. Раптом Паша і Віка перестали спілкуватися знову, а потім Паша з’явився з несподіваною пропозицією руки і серця.

Віка помітила, що він змінився, став більш відкритим і більше часу приділяв своїй нареченій. Напевно, він подорослішав. За день до реєстрації в РАГСі Паша сказав, що їм потрібно серйозно поговорити. Двома словами, Паша був одружений ще з початку відносин з Вікою. Він розповів про це і додав, що їх шлюб вже давно висить на волосині, просто через деякі документи не виходило подати на роз лучення. Він зізнався, тому що днями він все ж розлучився з уже колишньою дружиною і був готовий пірнути в довге сімейне життя з Вікою. Серце Віки обливалося kров’ю від образи, але і від величезної любові до Паші. Звісно, батькам вона нічого не сказала, А Пашу пробачила – всі гідні աансу.

Advertisements        

Весілля вони зіграли шикарне. Були запрошені всі родичі з обох сторін. Всі погуляли в цей день на славу. Наступного ранку Паша вийшов за продуктами, щоб приготувати дружині святковий сніданок. В цей час Віка відповідала на повідомлення в соціальних мережах. Поздоровлень було не міряно не лічено, але одне з них кинулося в очі в першу чергу. Це було “вітаю, будьте щасливі!” від молодої дівчини, на фото якої був маленький хлопчик – копія Паші. Віка просиділа перед цією фотографією, поки Паша не повернувся і все не пояснив: – Вікусь, це всього-то причіп, він нам не заважатиме, не турбуйся, — сказав він і поцілував віку в лоб. Віка весь день провела в ліжку. Дівчина не хотіла прийняти цю правду. Вона була чужа і неприємна. Рожеві окуляри б’ються стеклами всередину. Раптом Віка усвідомила, що ненависті в ній більше, ніж любові до Паші, але що їй залишалося робити? Батьки влізли в борги заради розкішного весілля дочки-довелося “пробачити” Пашу і жити з ним, зціпивши зуби.

Advertisements