Малюк робить перші кроки і падає від сміху.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Захоплення перших кроків дитини на відео – найщасливіший момент для батьків, і одного разу в 2016 році це сталося з мамою Олівії. На відео було зафіксовано, як Олівія голосно сміялася, перш ніж вперше підійти до своєї мами.

 

Advertisements        

Олівія – одна з шести дочок родини Басбі в Техасі. Більш того, п’ятеро з них – п’ятернята! Ава, Олівія, Хейзел, Райлі та Паркер – ровесниці, а їхня старша сестра Блейк на чотири роки старша. Їхні батьки, Адам і Даніель Басбі, ведуть популярний блог під назвою “It’s a Buzz World”, і вся сім’я знімається в реаліті-шоу TLC ” Outdaughtered”.

 

Зараз п’ятерняшки – маленькі діти, і їм вже багато років. Але в 2016 році, коли їхня мама вперше опублікувала відео з першими кроками Олівії, воно стало дуже популярним. Легко зрозуміти чому, адже це такий позитивний кліп, який обов’язково викличе посмішки на обличчях.

 

Спочатку ми бачимо, як маленька дівчинка насолоджується проведенням часу на килимі зі своїми друзями та родиною, повзаючи по підлозі. Її мама, яка знаходиться поза екраном, тримає в руках маленьку ляльку і змушує дочку посміхатися. Олівія хихикає, зображуючи те, що її мама називає “сміхом Діда Мороза”, і намагається встати, щоб дістатися до ляльки. Коли вона встає, то кладе руки на свій маленький круглий животик, а потім починає шкутильгати до мами. Це дорогоцінний момент, який хотів би побачити кожен. Подивіться на Олівію та її маму на відео нижче.

 

 

Advertisements