Дівчинка з пишною шевелюрою стала зіркою реклами Pantene․

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Будучи ссавцем, людина відрізняється від інших представників свого виду відносною безволосістю. Це відразу видно при погляді на наших новонароджених немовлят. Той, хто коли-небудь мав справу з немовлятами або хоча б просто розглядав їх фотографії, добре знає, що діти від природи не народжуються з великою кількістю волосся на голові. Навпаки, волосся у немовлят часто неймовірно тонке, і їх дуже мало.

 

Advertisements        

 

Зазвичай це відбувається набагато пізніше, коли дитина стає старше. Іноді ви можете зустріти дитину, у якої волосся більше норми, і це часто стає предметом пильної уваги, оскільки всі залишаються під враженням! Тому, коли дитячі фотографії цієї милої японської дівчинки з’явилися в соціальних мережах, користувачі мережі по всьому світу були вражені її гривою волосся!

 

 

Ця дівчина, більш відома як Чанко, буквально підкорила Instagram, коли її мати, яку ласкаво називають мамі Кано або просто мамі, створила спеціальний акаунт в Instagram для дівчинки, коли їй було близько 4 місяців. Вона почала публікувати фотографії з вражаючою шевелюрою немовляти.

Advertisements