Близнюки вперше помічають один одного, Мама називає це “зворушливою взаємодією”

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Люди не замислюються про те, що немовлята усвідомлюють навколишній світ до свого народження, але багато що відбувається в утробі матері! Близнюки мають особливий зв’язок, який починає формуватися через кілька тижнів після зачаття. Часто цей зв’язок виявляється найсильнішим, який вони коли-небудь відчували у своєму житті. Подумайте про це: діти-близнюки чують однакові звуки і навіть торкаються один одного, перебуваючи в утробі матері.

 

Advertisements        

Одна мама зняла на відео, як її дівчата-близнюки спілкуються одна з одною, і очевидно, що вони пам’ятають одна одну!Кейт, мати Дороті та Марго, хотіла захопити своїх прекрасних малюків, які грали разом. Насправді вона навіть придумала чарівний термін “взаємодія близнюків”, щоб описати, як вони щасливі бути разом.

 

Незважаючи на те, що цим милим дівчаткам всього 11 тижнів від народження, вони ще більше нагадують про той час, коли були ще в животі у своєї мами. Ви знаєте, що ці близнюки стануть найкращими подругами, судячи з того, як вони раді проводити час разом.

 

 

Advertisements