Як виглядають і чим займаються сестри Клементс сьогодні, після того як їх назвали “найкрасивішими близнюками в світі” Як і раніше прекрасні!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У модельному бізнесі з дітьми можна поводитися по-різному. Деякі стверджують, що у дітей-моделей немає звичайного дитинства, в той час як інші стверджують, що про таке дитинство можна тільки мріяти. Мати близнюків, Лії та Ави Клементс, з самого початку мала концепцію своєї кар’єри. За словами Клементс, дівчаткам не виповнилося й року, коли Джекі Клементс вперше уклала контракт з модельним агентством.

 

Advertisements        

 

Джекі почала з того, що звернулася до організацій, з якими вона працювала шість років тому; всі вони були раді почути думки приголомшливих близнюків. Пізніше, щоб забезпечити дівчат хорошим портфоліо, Джекі найняла професійного фотографа та створила акаунт в Instagram @clementstwins.

 

 

Через рік після запуску, станом на кінець листопада 2018 року, акаунт дівчат в Instagram зібрав понад 830 000 підписників. Оскільки дівчата дуже привабливі та красиво позують, кожен другий пост перетворюється на рекламу, а батьки створюють безліч нових сайтів для просування своїх дітей.

 

 

В результаті Джекі створила канал на Youtube і блог, де ділиться своїм досвідом роботи з власними дітьми в модельному бізнесі. Дівчата стали відомими моделями. Навіть Барбі підписала з ними контракт. Джекі впевнена, що “дівчата самі визначать, чого вони хочуть у майбутньому”, і що “це було не моє рішення, а їхнє”. Будь ласка, поділіться цим зі своїми друзями та родиною.

Advertisements