Мама, яка вісім років намагалася завагітніти, зачала одну дитину, а виявилося, що їх там двоє .

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Не всі жінки можуть успішно завагітніти і народити дітей самостійно. Не звертаючись за медичною допомогою, деякі пари в своїх спробах зачати дитину можуть принести собі більше шкоди, ніж користі. Деякі пари роками безуспішно намагаються завагітніти. Ви не повірите, як довго ця мати намагалася завагітніти, перш ніж їй нарешті пощастило. З 28-річного віку Бета Б’єніас дуже хотіла завагітніти.

 

Advertisements        

 

Однак, на жаль, вона страждала від синдрому полікістозних яєчників (СПКЯ) – гормонального розладу, який в кінцевому підсумку призводить до того, що жіночі яєчники не можуть виділяти яйцеклітини щомісяця, як це має бути. Незважаючи на те, що Бета знала про СПКЯ ще до того, як почала намагатися завагітніти вісім років тому, більшу частину останнього десятиліття вони з чоловіком постійно намагалися завагітніти. Лікарі, які спеціалізуються на фертильності, рекомендували Б’єніас, якій зараз 36 років, схуднути, щоб збільшити її шанси завагітніти.

 

 

Два роки тому, у віці 34 років, Бета Б’єніас не витримала і, нарешті, вирішила пройти клінічну програму по зниженню ваги. Проконсультувавшись зі згаданими вище лікарями, вона також вирішила, що вони з чоловіком пройдуть процедуру запліднення ЕКЗ щоб збільшити шанси завагітніти. Хоча Беті знадобився майже рік, щоб скинути вагу, достатню для того, щоб ЕКЗ виправдало свої витрати, вона, нарешті, знизила її до “досить хорошого” рівня. Запліднення ЕКЗ – це процедура, яку зазвичай проводять пари, які намагалися завагітніти природним шляхом, але не мали успіху.

 

Вона включає в себе витяг яйцеклітин безпосередньо з яєчників жінки, вплив на них сперми донора і підсадку заплідненого ембріона в жінку через кілька днів. ЕКЗ працює лише в половині випадків, незважаючи на те, що в середньому коштує тисячі доларів. Після того, як лікарі пересадили штучно запліднений ембріон в матку Бети, їй і її чоловікові нічого не залишалося, як чекати. Через дев’ять днів пара з задоволенням дізналася, що вагітна! Через два тижні після отримання хороших новин Бета пішла на пренатальне сканування. Лікарі заглянули всередину її живота за допомогою ультразвукового дослідження і виявили, що Бета вже носить двійню!

 

Advertisements