Перші близнюки-альбіноси з Аргентини з білосніжним волоссям, Кароліна і Вірджинія

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вірджинія та Каталіна, дві дівчинки-альбіноски з Аргентини, стали популярними у соціальних мережах ще 4 роки назад, одразу після народження. У 2018 році з’явилася гарна новина про те, що Хорхе Гомес та його дружина незабаром стануть батьками двох дівчат-близнюків. Коли лікарі повідомили подружжю, що вони чекають дівчаток-близнюків, вони були у нестямі від радості, тому що у них вже був син. “Коли нам повідомили, що у нас буде двоє дітей, ми були дуже щасливі, а коли вони народилися і ми побачили, що вони альбіноси, це щастя нітрохи не вщухло.

 

Advertisements        

Для нас це благословення”, – сказав він місцевому ЗМІ. Батько трьох дітей повідомив, що ніяких проблем не було і що все пройшло без сучка і задирки. На 36-му тижні дівчата народилися передчасно. Вони були повністю сформовані, з достатньою вагою, і здорові. Вірджинія і Каталіна народилися з різницею в дві хвилини. Одна важила 5,95 фунтів, а інша – 5,5 фунтів. Незвичайними новонароджених дівчаток робило молочно-біле волосся. Ніхто, включаючи Гомеса та його дружину, ніколи не бачив таких дітей.

 

В результаті в 2018 році дівчата за одну ніч прославилися в Аргентині і потрапили в заголовки численних ЗМІ та газет. Коли люди побачили їхні фотографії, вони були вражені, побачивши двох маленьких дівчаток з білосніжним волоссям, які народилися з цим захворюванням. Близнюки, згідно з LV12, народилися з альбінізмом, рідкісним генетичним захворюванням, при якому в шкірі відсутній пігмент. Люди, які страждають на альбінізм, народжуються з білим або світлим волоссям і недостатньою кількістю пігменту меланіну в шкірі.

 

Це захворювання також впливає на колір шкіри та зір. Залежно від кількості меланіну в шкірі, у деяких новонароджених волосся навіть стає рудим. Першими дітьми-альбіносами, народженими в Аргентині, були Каталіна та Вірджинія. Незважаючи на рідкісну хворобу, їх любили по всій країні. Хорхе Гомес стверджував, що йому неймовірно пощастило бути їхнім батьком, і він ніколи не вважав їх ненормальними або несхожими на інших дітей. “Ми, батьки, повинні були вжити деяких запобіжних заходів.

 

Наприклад, дівчатка надзвичайно чутливі до ультрафіолетових променів, які впливають на їхню шкіру і можуть викликати сонячні опіки і навіть рак в гіршому випадку”, – сказала Гомес. “Тому ми повинні весь час бути особливо обережними і стежити за тим, щоб вони не виходили на сонячне світло і були добре захищені від екстремальних погодних умов, особливо від спекотної погоди”. У віці чотирьох років близнюки стають ще привабливішими у міру дорослішання.

 

 

Advertisements