Мама була приголомшена, коли виявила, що вагітна однаковою трійнею.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Чудова трійня мала незначні шанси вижити під час вагітності після операції, яка врятувала їм життя, коли вони були ще в утробі матері. 30-річна Таня Холл була приголомшена, коли виявила, що вагітна ідентичною трійнею. Але молода мама ризикувала втратити всіх трьох своїх дітей через синдром переливання крові від близнюка до близнюка.Небезпечний для життя стан, діагностований при скануванні на 19 тижні вагітності, призводить до нерівномірного кровотоку між трійнятами. Оскільки один отримує занадто багато крові, існує ризик серцевої недостатності, тоді як інші двоє можуть стати небезпечно слаборозвиненими.

 

Advertisements        

 

Холл сказала: “Почути, що з моїми дітьми щось сталося, було жахливо”. У Тані Холл почалися пологи більш ніж на два місяці раніше терміну, всі боялися гіршого, оскільки у трійнят високий ризик смерті в утробі матері. На щастя, 26 квітня Руперт, Остін та Ітан народилися на терміні 31 тиждень, на шість тижнів раніше, і зараз вони вдома. Вагітність трійнею рідко вдається виносити до кінця, тому діти часто мають низьку вагу, недорозвинені і потребують інтенсивної терапії, щоб вижити.

 

 

Холл назвала своїх несподіваних дітей, які були зачаті природним шляхом,”дивами”. Місіс Холл та її чоловік, які обидва працюють у галузі досліджень та розробок в охороні здоров’я, виявили, що очікують трійню, коли були на шостому тижні вагітності. “Ми були такі щасливі, що мріяли мати сім’ю”, – розповіла Холл. “Ми звернулися до відділу ранньої діагностики вагітності в жіночій та дитячій лікарні Халла, коли я була на шостому тижні вагітності. Коли нам зробили УЗД, медсестра сказала, що у нас не одне, а два серцебиття, тобто двійня. Але ні, лікар повернувся і підтвердив, що у нас буде трійня. Вони запитали, чи робили ми ЕКЗ, але ми цього не робили. Ми відчули полегшення і захоплення, по-перше, дізнавшись, що все в порядку, а по-друге, тому що виявили, що це ідентична трійня”.

 

 

“На 19 тижні вагітності все пішло шкереберть, коли мені поставили діагноз “синдром переливання крові від близнюка до близнюка”. Були й більш жахливі новини: лікарі сказали мені, що у мене високий ризик передчасних пологів, тому що у мене вкоротилася шийка матки. Вони сказали, що якщо хлопчики народяться на терміні 19 тижнів, це буде катастрофою. Навряд чи вони виживуть, і це буде розцінено як викидень. Я була вбита горем, але змушена була відразу ж лягти на операцію. Мені якимось дивом вдалося відстрочити пологи до 31 тижня.”

 

Діти народилися шляхом кесаревого розтину: Остін важив найбільше – 4 фунти, Ітан – 2 фунти 9 унцій, а Руперт – 2 фунти 11 унцій. Після швидкого поцілунку від захоплених новоспечених батьків малюки були доставлені у відділення інтенсивної терапії новонароджених. На наступний ранок подружжю дозволили належним чином познайомитися зі своїми дітьми, і вони були в захваті від їхнім успіхів. Перші обійми з кожним з них були дуже емоційними.

 

“Вони виглядали такими дорогоцінними і крихкими. Через шість тижнів після народження, дітей відпустили додому. Я дуже рада, що їм не потрібно було повертатися з лікарні з будь-яким медичним обладнанням, оскільки вони чудово справляються самі”. Холл сказала: “Коли хлопчики повернулися додому, у нас немов гора звалилася з плечей. Нарешті вони з нами в безпеці. Це була така напружена і тривожна вагітність, тому ми зараз насолоджуємося тим, що ми нарешті всі разом”.

Advertisements